Arkadaşlar 2006 clio 2 kullanicisiyim. Araç cuma günü rutin bakımdan çıktı. Bugün ankara ya giderken izmit sapanca otobanında 80-90 km arası ile giderken araba stop etti. Hemen boşa alıp saga çektim. Bir iki kez mars denedim. Calismadi. Sonra araba soğuduktan sonra benzin de çalışsın diye 2-3 kez denedim olmadi. Çekici çağırıp tamirhanenin önüne çektim bıraktım. Dikkati bisey çekti motor soğutma suyunda sanki yağ vardı. Bide cuma yağ değişimi oldu yağ çubuğunu çektim damlıyordu dayım çok mu ince yağ koydular yoksa su mu karışmış acaba dedik. Bide cumartesi akşamı kaputu açtınız mi sol taraftan ince gıcır gıcır diye kayış sesi geliyordu ama arabanın icin de bile duyabiliyordunuz. Telefonla sakarya dan bi usta ile konuştuk o ise görmeden bisey diyemem ama sanki anlattığın kadar ile conta değilde triger kayısı kopmuş. Conta yakan araba kara duman atar ve calismazlik yapmaz. Yağ suya karışmış olsa bile bu durumlar gözlenir ve araba çalışır. Büyük ihtimalle trigeri koparmış sin ve araba mars alıyor ama çalışmıyor. Sizce sorun nedir. Şimdi tutup da bana yeni motor takılacak diye yemesinler.