Yolculuktaki ortalama yakıtı görme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bselcuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bselcuk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar malumunuz sadece sıfırladıktan sonraki ortalama yakıtı görebiliyoruz ama ben komple sıfırlamak istemiyorum ve sadece o yolculuktaki ortalama yakıtı görmek istiyorum bunun bir caresi yok mu ? Ekrandan da sıfırlasam komple sıfırlanıyor. 2018 icon aracım

Dediginizi su ana kadar hiçbir bir araçta görmedim

Merhaba çok Renault araç kullandım ama bunu görmedim. Ben de 2017 Icon Megane kullanıcısıyım ama bu özellik bulunmuyor.
Vag grubu araçlarda bu özellik var. Ayrıca Alfa Romeo'larda da gördüm. Yani bir yolculuktaki ortalamayı, bir de genel ortalamayı 2 ayrı menüde görebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Bazi araclarda a ve b diye iki ayri istatistik oluyor. Yola ciktiginizda birini sifirlayip yolculuk bitince degerlere sahip olursunuz. Ben bunu fiorinoda gormustum. Ama bizim araclarda yok

Merhaba. Motorio Connect adlı bir cihaz var. Bende kullanıyorum. Bu cihaz uygulama üzerinden her seyahatinizin verilerini paylaşıyor. Buna her çalışmadan sonra yaptığınız ortalama yakıt da dahildir. Güzel bir cihaz tavsiye ederim. Ben 1,5 sene önce Renault yetkili servisinden almıştım. Umarım cevabım faydalı olmuştur. İyi günler dilerim

Merhaba. Motorio Connect adlı bir cihaz var. Bende kullanıyorum. Bu cihaz uygulama üzerinden her seyahatinizin verilerini paylaşıyor. Buna her çalışmadan sonra yaptığınız ortalama yakıt da dahildir. Güzel bir cihaz tavsiye ederim. Ben 1,5 sene önce Renault yetkili servisinden almıştım. Umarım cevabım faydalı olmuştur. İyi günler dilerim

Cevabınız için teşekkür ederim. Acaba isimde bir yanlışlık olabilir mi ?

Rica ederim. İsim doğru uygulaması da var app store da

Merhaba R&Go uygulamasından biraz daha detaylı görebilirsiniz

arkadaslar tekrardan merhaba standart elm327 ve PlayStoredan indirdiğim Infocar uygulaması ile istediğim şeyi elde ettim stabil şekilde. Emniyetli sürüşler

Geri