Yol bilgisayarı

serkanarac

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle 2014 1.5 dci clio joy araç aldım. Dün yakıt alırken herşeyi sıfırladım. şuan 80 km yaptık yol bilgisayarından baktığımda --- çizgi şeklinde gözüküyor hepsi daha sonradan gelıyor. Ortalama tüketimde çok değişiyor anlık tüketim gibi gösterıyor sanki. Arabayı çalıştırdıkfan sonrakını hesaplıyor eskilerını eklemiyor gibi hissettim. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

80 Km yol verilerinin oturması için kısa bir km aslında biraz daha yol kat ederseniz daha iyi olur.

Yol bilgisayarı 30 km altında anlık tüketimi göstermiyor --- şeklinde görülür 30km altında bu normaldir. Ortalama tüketim esas alınmalı

Yol bilgisayarı 30 km altında anlık tüketimi göstermiyor --- şeklinde görülür 30km altında bu normaldir. Ortalama tüketim esas alınmalı

Dün 0ladım 90km gittim fakat arbaayı suan calıstırdıgımdada --- çizgi şeklinde gösterıyor hepsını. Tüm modlarında sankı arabayı calıstırdıgımdan sonrakı zamanı esas alıyor gibi geldi. Aracın aküsü daha once değiştirilmiş acaba ondan dolayıı mı böyle oluyor. Ornek 20 km gidiyorum yine hepsı --- şeklinde oluyor sonradan gelıyor

Geri