Yine Bir ilki Sizlere Sunuyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagatay52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kumandanin pilini değiştirirken elektronik kısımda bir gariplik fark ettim bizim araclarimizda üç tus için yer konulmuş fakat 2 tus konulmuş bende içindeki o tuşu ekleyerek ve kumanda kabını değiştirerek bagaj kapısını açan tuşu eklemiş olduk denedim sorunsuzca çalışıyor bagaj kapağı diğer kapılar açılmadan açılıyor yine bir ilki gerceklestirdim
hadi hayırlısı cruise control çok yakında geliyor....

3831c22de275331cbc7529d0951846a5.jpg

ba8e6d1c2d0f71d65452b4ec4ecf7add.jpg

8d0ce85e1299b60a7f01a44996a24112.jpg

Son düzenleme:
F/Kangoo'nun anahtarı orjinalinde 3 tuşlu, ben aldıktan sonra 3. tuşu kaldırmışlardı...
İyi farketmişsin kardeşim...:eyv

F/Kangoo'nun anahtarı orjinalinde 3 tuşlu, ben aldıktan sonra 3. tuşu kaldırmışlardı...
İyi farketmişsin kardeşim...:eyv
Yakında hız sabitleyici var mustafa abi [emoji1] sonra sıra ESP ye geliyo

Düğmeleri ve direksiyon sargısını alsam hız sabitleme işim bitiyor aslında, araçta bütün tesisatlar orjinalinde çekili vaziyette...

Bizim meganlarda bagaj kapağı tuşu var ancak bi halta yaramıyor buna nasıl bi çözüm üretebiliriz üstadım :D

Bizim meganlarda bagaj kapağı tuşu var ancak bi halta yaramıyor buna nasıl bi çözüm üretebiliriz üstadım :D
Nasıl yani bagaj kapağı tuşu varsa diğer kapılar kilitli sadece bagaj kapağının kilidini açar diye biliyorum

Düğmeleri ve direksiyon sargısını alsam hız sabitleme işim bitiyor aslında, araçta bütün tesisatlar orjinalinde çekili vaziyette...
Bunlara gerek olmadan yaptık :)

2009 olan 3 tuşlu 2011 olan 2 tuşlu .

Ancak 3.tuş bagaj açma tuşuna ihtiyaç duyulmuyormuş.3 tuşlu olanda da hiç kullanmadım desem yeridir :) hala da kullanmıyorum.

Ama Cruise Control ün takipçisiyim çok ihtiyaç duyuluyor..

Clio 3 te de varmıdır acaba hımm yarın bi sökme operasyonu yapayım

cruise butonunun arkasında beyaz soket ve direksiyon kutusunun altında cruza ait iki kablo varsa.%95 oluyor..

Geri