Yetkili Servisin Yaptığı İğrenç İş

r_yildirim85

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar İzmir Ermat Yetkili Servisin taktığı "ORJİNAL" park sensörü. Lütfen yardımcı olun. Söktüreceğim  ama bu sefer tampon da değişecek. Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim. Sizce ne yapmalıyım? 2016 Model (2017 trafik çıkışlı)
2r6je9x.jpg
[/IMG]
2rgkro6.jpg
[/IMG] Clio 1.5 İcon araca yapılır mı bu???

2lkr0r6.jpg
[/IMG]
sy6sll.jpg
[/IMG]

Bence hakem heyetine değil , resimleri ile birlikte renault a yazın ,cevap gelmezse fransa ya yazın.
Anlayamadığım nokta şu ,icon larda olan orjinal park sensörüne ne oldu.?

Rezillik, bahsettiğiniz arka park sensörleri icon pakette zaten standart donanım. Siz ön park sensörü isteyerek böyle birşey ile karşılaştınız sanırım?
Genel merkez ile iletişime geçmenizde fayda var.

Aracı eşime için aldım ben. Ön park sensörü mevcut değildi.

Rezillik, bahsettiğiniz arka park sensörleri icon pakette zaten standart donanım. Siz ön park sensörü isteyerek böyle birşey ile karşılaştınız sanırım?
Genel merkez ile iletişime geçmenizde fayda var.

Aynen öyle. Fotoların hepsi kendi aracımdan. Arka park sensörü ve yeni ORJİNAL ön park sensörü.

pardon ben de şunu anlamadım o işi o şekilde nasıl teslim aldınız ve ücret ödediniz. ben arıza çıkartırdım.

Harbiden kasaplik yapmislar nasil yekili servis bu?

Sensörler çok kötü durmuyor da o on off butonu kabul edilemez. Birçok servis orjinal adı altında saçma sapan sensörler takabiliyor. Çoğu araçta servisin taktığı boyanmadan direkt olarak siyah bağlanmış park sensörleri var. Yerinizde olsam ilgili fotoğraflar ile Fransa'ya kadar mail atardım. Bu işlemi hangi servis yaptı?

Ermat İzmir Gaziemir. Renault Türkiye'ye yazdım bakalım ne olacak.
Sensörler çok kötü durmuyor da o on off butonu kabul edilemez. Birçok servis orjinal adı altında saçma sapan sensörler takabiliyor. Çoğu araçta servisin taktığı boyanmadan direkt olarak siyah bağlanmış park sensörleri var. Yerinizde olsam ilgili fotoğraflar ile Fransa'ya kadar mail atardım. Bu işlemi hangi servis yaptı?

sanayideki reno kasapları daha iyi iş yapardı..
yetkili serviste mi kasaplığa başladı artık :D

Geri