Yeni uyeyim Yardım Lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bykose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bykose

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Cumleten selamlar buguj itibariyle clio 4 alarak aranıza katıldım arac hakkinda hic bilgim tecrubem yok sizlerden bi konu hakkında bilgi almak istiyorum .. aracımda video nasıl izleyebilrim aracik buna uygunmudur aracimdaki.mevcut surumu nasıl orenirim ... cok arastrdm fakat acikcasi cogu seyi anlamadim simdiden yardimlarıniz icin tsk..

hayırlı olsun,aracı 0 mı aldınız,eğer 0 aldıysanız bayi size aracı tanıtmış olması lazım
onun dışında bi problem ile karşılaşırsanız foruma aratarak benzer konu bulaiblirsiniz,eğer bulamazsanız yeni konu açıp sorunu bizimle payşalabilirsiniz

Tsk ederim arac ikinci el 2014 model.

Cumleten selamlar buguj itibariyle clio 4 alarak aranıza katıldım arac hakkinda hic bilgim tecrubem yok sizlerden bi konu hakkında bilgi almak istiyorum .. aracımda video nasıl izleyebilrim aracik buna uygunmudur aracimdaki.mevcut surumu nasıl orenirim ... cok arastrdm fakat acikcasi cogu seyi anlamadim simdiden yardimlarıniz icin tsk..

Araciniz da ekran var ise orjinalinde arac hareket halinde iken video izleyemiyorsunuz. Arac hreketsizlen izleyebilirsiniz. Bu ozelligi acabilirsiniz ama nasil oldugunu bilemiyorum. Mevcut surumu ogrenmeniz icin menude ayarlar icerisinde hakkinda veya surum gibi bir aciklama olmasi lazim o kisma dokunrak ogrenebilirsiniz. Araciniz touch donanim muhtemelen r nav vardir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun, kazasız günler ...

Cok tsk

Geri