Yeni Kangoo Aralık Fiyat Listesi

UĞUR BAŞAR

Uğur Başar
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
[TABLE="class: price-titles, width: 100%"]
[TR]
[TD]Araçlar[/TD]
[TD="class: price-col"]2014 Model Yılı Tavsiye Edilen Anahtar Teslimi Liste Fiyatı [/TD]
[TD="class: price-col"]2013 Model Yılı Tavsiye Edilen Peşin Alım İndirimli Anahtar Teslim Fiyatı [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] Yeni Kangoo Multix Joy 1.5 dCi 90 bg [/TD]
[TD="class: price-column-2"]44.400 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2"]41.600 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD] Yeni Kangoo Multix Touch 1.5 dCi 90 bg [/TD]
[TD="class: price-column-2"]48.550 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2"]45.700 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD] Yeni Kangoo Multix Extrem 1.5 dCi 90 bg [/TD]
[TD="class: price-column-2"]51.600 TL[/TD]
[TD="class: price-column-2"]48.700 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[SUP]*[/SUP] Konu olan ÖTV indirimi, Araç Liste Fiyatı üzerinden yapılan indirime karşılık gelen tutarı ifade etmektedir. Aracın versiyon, ekipman ve model yılı özellikleri doğrultusunda indirim tutarı farklılık gösterebilir. Katılımcı Yetkili Satıcılarda geçerlidir.

[SUP]*[/SUP] Yeni yönetmelik gereği trafik sigortası bedelinin peşin tahsil edilme zorunluluğu kaldırılmıştır. Bu nedenle sözkonusu tutar anahtar teslim fiyatlarımıza dahil edilmemiştir. Trafik seti ve orijinal paspas seti anahtar teslim fiyatlarımıza dahildir.

[SUP]*[/SUP] Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatları katılımcı Yetkili Satıcılarda geçerlidir.

F/Kangoo kadar donanım sunamayan Kangoo Extrem yılbaşından sonra 51.600 liradan satılacak,bu durumda ikinci ellerde yükselecektir...

F/Kangoo kadar donanım sunamayan Kangoo Extrem yılbaşından sonra 51.600 liradan satılacak,bu durumda ikinci ellerde yükselecektir...

İkinci El Bu Faiz Kredi Muhabbettinden Sonra Çoşabilir

Abi keşke dediğin gibi olsa 2. el fiyatları yerde sürünüyor.

Yeni kangoonun extreme versiyonu el yakıyor icon gelse kim bilir ne kadar fiyatı olur. Bu fiyatlardan dolayı olsa gerek ben trafikte hiç yeni kangoo göremedim.

Yeni kangoonun extreme versiyonu el yakıyor icon gelse kim bilir ne kadar fiyatı olur. Bu fiyatlardan dolayı olsa gerek ben trafikte hiç yeni kangoo göremedim.

Fabrika fiyatı düsür... 51.000tl col fazla

Dün bizim dükkana birisi geldi bizimkini görmüş adam 28-29.000'e kadar çıktı da satmadık :) İyi oldu iyi :D

Trafikte inanılmaz karşılaşıyorum yeni Kangoo ile baya var İzmir piyasasında.

Geri