Yeni fluence geldi...

Murattunca

Murat TUNCA,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar alalı 3-4 gün oldu. Bu fotoğrafları aldığım gün çektim. Ama bir türlü fırsat bulup paylaşamadım. Daha arabamın tadını bile çıkartamadım. :hp:deli

Genel özelliklerini biliyorsunuz.
2013 Fluence İcon 1,5 dci 110 Bg. Manuel. Bulut Gri. Ben teslim almadan ekstra olarak camlarına güvenlik filmi istedim. Birde NEXCON marka görüntü sistemi ve geri görüş kamerası eklettim. Bu arada şunu belirtmeliyim. Önde park sensörlü geldi.:eyv

Dediğim gibi daha tam manasıyla kullanmak nasip olmadı. Ama kabaca ilk görüşlerim için çok beğendiğimi söyleyebilirim. Özellikleri daha önceden çok fazla Laguna, Fluence, Megane (Coupe ve Scenic), kullanmış biri olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Yakıt meselesini daha ölçmedim. Bir süre daha ölçmeyi düşünmüyorum.(Malum keyfini çıkartırken hesap yapmak olmaz.)qw

Yalnız yapmayı düşündüklerimi sizlerle paylaşmak isterim.hımm

1. Bagaj Üstü Spoiler
2. Camlar için rüzgarlık (Daha tam olarak karar vermiş değilim. İsteme sebebim bir arkadaşım sırf bu yüzden yüz felci geçirdi.)
3. Tavan Anteni (Köpek balığı tipli olanlardan ve daha güçlü olan bir tip ve model ile değiştirmeyi düşünüyorum.)
4. Bagaj Havuzu
5. Ön Kaput Koruma filmi
6. Arka sinyal filmi (Evren Topcu Model !)
7. Kafalık Ekranları

Birde arkadaşlar bir sıkıntım var. Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
Taktırdığım NEXCON marka Black Edition DVA Serisi TV'li model fakat TV anteni sıkıntısı var. Hemen hiçbir kanal çekmiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek biri veya bir tanıdığı olan var mı?

Son düzenleme:
Buda iç görüntüleri...

Renault aştı kendini,benim araç ile aynı renk. Gerçekten muhteşem ellerine sağlık kardeş fotolarda süper :eyv

araç çok güze lgörünüyor kazasız belasız kullanman dilegiyle

maşallah cok güzel araç hayırlı olsun :)

renk 10 numara, kazasız belasız.

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :eyv

Maşallah,kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın

Hayirli olsun.. Su multimedya hosuma gitti. Nekadara taktirdiniz ? Ve tv sorununu cozdugunuzde soylermisiniz bizede..

Geri