Yeni clionun renginde kararsızım

efkanyildirimm

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhaba. Yeni makyajlı clio satın aldım. Kampanya ile aldığım için haziranda teslim edilcek araç. Yoğun kırmızı rengini seçmiştim fakat bugün normal kırmızı rengini gördüm ve gözüme baya güzel gözüktü. Sizin tercihiniz ne olurdu bana bi destek çıkıverin kararsız kaldım.
Yoğun kırmızı:
YDO82Z.webp
Normal kırmızı:
nRJ9PM.webp

iki ayrı rengi yok diye biliyorum ben. makkajlıda değiştiyse ayrı konu. resimdekiler biri güneşte biri gölgede bence aynı renk ikiside. bizimkiler alev kırmızı diye geçiyor.

iki ayrı rengi yok diye biliyorum ben. makkajlıda değiştiyse ayrı konu. resimdekiler biri güneşte biri gölgede bence aynı renk ikiside. bizimkiler alev kırmızı diye geçiyor.

makyajsız versiyonunda sadece alev kırmızı vardı. Fakat makyajla birlikte 3-4 yeni renk daha geldi. Onlardan biriside yoğun kırmızı yeni lansman rengi.

öğrenmiş olduk eyvallah.

koyu kırmızı direkt kan gibi beni pek açmamıştı.. ben yeni gelen renklerden titanyum grisini seçmiştim.. güzl renk ben memnunum(megane ın reklamında kullanılanrengin aynısı..clioda da mevcut.. hafif mavimsi füme)

Öncelikle herkese merhaba. Yeni makyajlı clio satın aldım. Kampanya ile aldığım için haziranda teslim edilcek araç. Yoğun kırmızı rengini seçmiştim fakat bugün normal kırmızı rengini gördüm ve gözüme baya güzel gözüktü. Sizin tercihiniz ne olurdu bana bi destek çıkıverin kararsız kaldım.
Yoğun kırmızı:
YDO82Z.webp
Normal kırmızı:
nRJ9PM.webp

captur almasaydım kırmızı clio bakıyordum ve servisin söylediği kırmızı kahverengi gri alma hiçbir şekilde kaza sonrasında boyanınca boyası tutmuyor.nacizane paylaşmak istedim.Saygılar.

kırmızı istiyordum kırmızıdan vazgeçmem de işte alev kırmızı mı yoğun kırmızı mı ikilemde kaldım. Fikirleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

koyu renk daha güzel duruyor zaten ilk anda içinize o sinmiş heralde

Ben yoğun kırmızıyı canlı gördüm.Alev kırmızı kadar parlamıyor.Şahsen alev kırmızı seçerdim.Titantum gri de fena durmuyor ,canlı görmedim.

Makyajlı Captur daki atacama turuncu rengi gibi seçenekler olsa iyi olurmuş.

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre versin.:eyv

Geri