Yeni clio'm da ki ilk sorunum

SerafinMartines

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar.. Aracımla ilk defa izmirden çeşmeye gitmek nasip oldu ve yola cıktım, araç 100 km hıza ulaştığında enjeksion ışığı yanmaya başladı, ışık bir yanıp bir sönüyor arada. Sürekli yanıp sönmüyor.. Araç çalıştıktan sonra düşük hızlarda ışık yanmıyor ama aracı zorladığımda ışık yanıyor ve aralarda ki yavaşlamalarımda bazen sönüyor. Araçta lpg mevcut. Şimdiden o değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

LPG yi yenimi taktırdınız öncelikle onu sorayım kardeşim ?

Yüksek devirlerde yapıyorsa lpg uyum sağlamıyor olabilir veya bujilerde buji kablolarında büyük ihtimalle sorun olabilir aracınız kaç binde?

Lpg yeni takılmışsa ilk başlarda bi enjeksiyon sorunu oluyor ama 1-2 gün sonra lamba otomatik sönmesi gerekiyor. Aracın çekişinde bir problem varmı ayrıca kardeşim ?

aracı 2. el olarak yeni aldım, ve lpg yeni değil. Aracın içinde benzin yok denilecek kadar az var. Bu yüzden yapıyor olabilir mi ? birde dur kalklarda agır bir koku geliyor.

2000 model clioma yeni tüp taktırdım. takan yetkili tüp servisi benzini yarım depodan aşağıda tutmamaya çalış demişti.bilgi sahibi değilim ama benzinin azlığından olabilir diye düşünüyorum.

Geri