Yeni clio led farlar

Y_nokta_T

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese merhabalar. daha önce çeşitli konu başlıkları altında epeyce konuşulmuş tartışılmıştı. yeni kasa clio 4 led farları makyajsız kasaya uyarmı diye . bir arkadaşımız farların sensörlü ve beyinli olduğunu bildiirmiş ve niyetlenen arkadaşları vazgeçirmişti.
bu konu hakkında bi kaç görüşme yaptım. ve sonucunda bu sensörlerin ve beyinlerin farın üzerinde olduğunu öğrendim. yani ekstra birşey yapmadan aynı şekilde kullanabiliyoruz.
ve sahibinden.com da eğer takip ederseniz farın tanesi 750-850 lira arası değişiyor. ben aracı gözden çıkardığım için almama kararına vardım.
ilgilenen arkadaşlara duyurulur...

Devir turbo beslemeli motorların devri . İnşallah gönlüne göre bir araç alırsın

34VR1415

aynen öyle. tecrübesizlikten oldu hep. bilemedik düşük motor düşük beygir az yakar sandık. sağolsun satıcı arkadaşta istediğin kadar yüklen 8 litreyi bulmazsın diye söz vermişti :D
neyse sonuç olarak tavuk döner ayran 3 lira et döner olmuş 13 lira

Merhabalar o vazgecirmisti dediginiz arkadas benim. Ayni sistem bmwde de mevcut onda bu sekilde oldugundan baska bir sekilde olabilecegi aklima gelmemisti... Hala tak calistir olayi mantikli gelmemekle birlikte bu sistemi bu sekilde yaptilarsa da ve hakikaten tak calistir durumu var ise supermis gercekten.. totalde 1600 tl verilir mi derseniz bence verilir.. bnm aracimda da mevcut oldgundan aydinlatmasindan son derece menunum keske far yikamasi da olsaymis diyorum gerci.. zirayagmurlu havada ondeki araclarin attigi camurlar yuzunden onumuzu hic goremiyoruz isik beyaz oldugundan sanirim 5 ve 6 bin kelvin arasinda renk degeri... hem kirlenip yoldaki su da isigin bir kismini yutunca durup farlarin onunu silme ihtiyaci hissediyorum surekli

Sahibinden de ki ilanin linkini alabilirmiyiz?

Eğer direk farın yerine takıldığında çalışıyorsa çok iyi, yılın ortalarına doğru fiyatları biraz daha düşer diye düşünüyorum..

391695916 sol far 750 tl
390035277 sag far 800 tl (aradim sordum )
Initiale far takima xenonlariyla birlikte 3100 lira istemis arkadas ama gecen ay ilaninda 2600 lira yazmisti. Sahibinden.com da Initiale diye aratirsaniz cikiyor

Yeni kasa led pure farlarin arka soket girisleri farkli oldugundan faz 1 lere olmuyor yanlis alim yapmayin, initiale isterseniz 2000-3000 gibi bi rakam sifiri icinde d5s orjinal ampulleriyle ve beyin dahil.

Simdi bu ledli farlar bizim araclara uymuyormu?

2012 clio4

Soketlerin bir kisim clio 4 e uymadigi soylenmisti. Ama bu adi uzerinde soket. Ayni kablolar farkli kutucuklara yerlestrilmis. Bence ufak bir elektirik calismasiyla olabilir. Ki benim su an icon aracima yaptigim gt line ledleri gibi

Geri