Merhaba arkadaşlar. Ben 2013 icon dci clio 4 sahibiyim. başka bir forum da yazdığım ama 1 haftadır forumun kapalı olması nedeni ile yeni clio 4 alacak ya da var olan aracından benim gibi ümidini kesmiş olabilecek arkadaşlara bilgi vermek amacıyla aynı konuyu bu forumda da paylaşacağım. İnşallah bu forumu da engelleyemezler. Ben aracımda 50 kaleme yakın sorun yaşadım ve bu sorunların yarıdan fazlası halen çözülmüş değil, bunun için g.antep te ki iki servis, Hatay, k.maraş ve ş.urfa servislerine defalarca gittim. Bazı sorunlara çifte standart uyguladıklarını görünce mahkemeye gitmeye karar verdim. Sorunların ne olduğu, sürecin nasıl işlediği gibi tüm paylaşımları buradan ilk mesajı güncel tutarak sizlere aktaracağım.
1-Aracın tüm sorunları dosya haline getirilerek rapor oluşturuldu. Deliller (servis çıktıları, video ve fotoğraf görüntüleri ) eklendi.
2- Mahkeme için iki şahit belirlendi.
3- Avukat için genel vekalet çıkartıldı. 85tl
4-Noter onaylı firmaya ihtar çekildi. 250tl
5-Yaklaşık 1 ay olan ihtarın süresi bu hafta doldu.(20 eylül 2016)
6-Avukat ile sözleşme yapıldı. Tazminat hesaplandı.
6-Sırada ki aşama mahkemeye verilmesi. Bu aşamadan sonra tarih ve evrak bilgisi vererek daha detaylı bilgilendireceğim.
1-Aracın tüm sorunları dosya haline getirilerek rapor oluşturuldu. Deliller (servis çıktıları, video ve fotoğraf görüntüleri ) eklendi.
2- Mahkeme için iki şahit belirlendi.
3- Avukat için genel vekalet çıkartıldı. 85tl
4-Noter onaylı firmaya ihtar çekildi. 250tl
5-Yaklaşık 1 ay olan ihtarın süresi bu hafta doldu.(20 eylül 2016)
6-Avukat ile sözleşme yapıldı. Tazminat hesaplandı.
6-Sırada ki aşama mahkemeye verilmesi. Bu aşamadan sonra tarih ve evrak bilgisi vererek daha detaylı bilgilendireceğim.