Yeni cabrioma arabacıma yardımlarınıza ihtiyacım var , tente hakkında :(

omer_yrmz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar daha dün bi 98 model cabrio aldım , aranıza gelmekten cok mutlu oldum cünkü burada kı samimiyet bambaska :)
Aracımın tentesi yarıya kadar acılıyor, dügmeye bastıgımda motor ötüyor yani calısıyor..
Ama elle de zorladıgımda motorla da zorladıgımda tente yarıya kadar acılıyor , sanki bir yerde tırnak takılıyor..
Nasıl yapabilirim yada ankaraada nereye götürebilirim :((

iyi bir oto elkçi bul, sunruftan anlayan da olur... benzer sistem... tesisata motora kollara raya vs bakılmalı....

öncelikle hoşgeldin kendini üye tanıtım bölümünde tanıtırsan bizlerinde seni tanıması kolay olur.. ve geçmiş olsun tente olayı zor iş masrflı ve zahmtli olacaktır haberin olsun senin sorunada en iyi cevap vercek olan ankarada mert arkadaşımzdır onunda cabriosu vardı onun götrdüğü bi usta varsa söyler kolay gelsin buluşmalarada bekleriz

araç nerde acaba hangi şehirde tente olayını yapıcak nadir usta vardır ankaradada bu işi yapabilecek sayılı insanlar var hassas ve baya pahalı bi iş metle görüş derim..

Arkadaslar ilginiz icin cok tesekkür ederim, masrafsızca kendim hallettim cok sükür :)
Bagajın icinde ki motor kısmının orada hava bosaltmak icin vana varmıs , orayı acınca tamamdır :)

​geçmiş olsun :eyv

Hayırlı olsun hoş geldin geçmiş olsun :)

Ankara tayfasına yeni bir üye katmaktan gurur duyuyoruz. En yakın zamanda sitemizin sticker'ını aracına yapıştırıp resimlerini koymanı ve sitede güzel vakit geçirmen dileğiyle. Sorunun cevabını da arkadaşlarımızın dediği gibi mert ile halledebilirsin. İyi forumlar :)

Geri