Yeni bir iş Renault :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uther77

Savaş ŞEN
Başkan
77-Yalova
Selam RFC ailem yarın sabah iş görüşmesine gideceğim Kartoto yalova dan iş teklifi geldi Renault yetkili servisi satış danışmanı olaraktan çağırdılar Teknosa da satış danışmanı olarak çalışmaktayım şuan ama sevdiğim bir işi yapmak istiyorum ve bu işi istiyorum gerçekten ama tamamen duygusal tabi :aytuğ hayırlısıysa yarın görüşeceğiz gelişmeleri yarın aktarırım :)

hakkında hayırlısı olsun

Senin için hayırlısı olsun inşallah. Bir insanın sevdigi işi yapmasından güzel başka ne olabilirki :eyv

Hayırlısı olsun kardeşim,Allah gönlüne göre versin...:eyv

senin icin hayirlisi neyse o olsun.. hersey gonlunce olsun

Hayırlısı ve gönlüne göre olanı olur inşallah :eyv

Selam RFC ailem yarın sabah iş görüşmesine gideceğim Kartoto yalova dan iş teklifi geldi Renault yetkili servisi satış danışmanı olaraktan çağırdılar Teknosa da satış danışmanı olarak çalışmaktayım şuan ama sevdiğim bir işi yapmak istiyorum ve bu işi istiyorum gerçekten ama tamamen duygusal tabi :aytuğ hayırlısıysa yarın görüşeceğiz gelişmeleri yarın aktarırım :)

bileydik arabayı o bayiden alırdık sende kazanırdın falan diyormusum:) neyse hayırlı ugurlu olsun o zaman :eyv

Hakkında hayırlısı neyse o olsun.. Allah gönlüne göre versin.. :)

Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkürler görüşme olumlu ve sıcak geçti yalnız bir sıkıntı var askerlik :) haber bekliyorum inşallah olur

Geri