Yeni araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druyid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

druyid

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkeze selamlar araniza yeni katildim ve henüz araba antalya ya dahi gelmiş değil ocak ayinin ilk haftasi alacam sizden ricam arabanin başina gittiğim zaman nelere dikkat etmem gerekir. çünkü bu araçlarda kronik arizalar var bu arizalari yetkili servise söylesem nasil olur sizce? örneğin rüzgar sesi ve direksiyon kutusu veya bagaj kapaği sesi

almiş olduğum araba clio 4 1.2 16 valve icon beyaz 2014 model

herkeze iyi yorumlar

Aracın hayırlı olsun, bu sorunlar neredeyse kalmadı gibi, 2 senedir araçta bir çok iyileştirme yapıldı...

evet kardeşim aracın hayırlı olsun. benim aracımda 2014 ekim çıkışlı 1.5 dci icon. bahsettiğin tüm kronik arızalar artık yok. ozellikle rüzgar sesi 120km bile nerdeyse yok gibi. bi tek bagaj kapagını gene ayarlat derim. diger tüm kronik arızalar artık yok.

değerli yorumlarınız çok teşekkürler kaç gündür okuyorum kronik hataları kafam oradaydı çok sağolun

aynen araçlar da baya bi düzeltme oldu zaten var sa da kullanmadan da anlayamazsın teslim almadan servise söylesen de olamayan bir sıkıntıyı cözemezler biraz kullan aracın zaten garanti kapsamında olacak sıkıntı yaarsan ki ben sanmıyrum o zaman gidersin servise bu arada aracın hayırlı olsun

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Araçınızda hayırlı, uğurlu olsun..:eyv

Herkeze selamlar araniza yeni katildim ve henüz araba antalya ya dahi gelmiş değil ocak ayinin ilk haftasi alacam sizden ricam arabanin başina gittiğim zaman nelere dikkat etmem gerekir. çünkü bu araçlarda kronik arizalar var bu arizalari yetkili servise söylesem nasil olur sizce? örneğin rüzgar sesi ve direksiyon kutusu veya bagaj kapaği sesi

almiş olduğum araba clio 4 1.2 16 valve icon beyaz 2014 model

herkeze iyi yorumlar
hayırlı olsun inşallah... güzel günlerde kullanın...ne kadar ödediniz acaba? şok bir indirim oldu mu?

Bahsedilen hatalarla henüz karşılaşmadım. Gerçi arabayı henüz 3 saatten fazla kullanamadım ama dikkatimi çeken husus olmadı. Fırsat bulursam detaylı inceleme yapacağım

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu kronik sorunların giderilmesi işi çok iyi oldu :beer

hayır şok bir indirim olmadı:sinirli

Geri