Herkese merhaba arkadaşlar! Aslında tanışmak amaçlı tanışma bölümüne konu açmam gerekirdi. Fakat bir sorunum var ve bu sorun vasıtasıyla sizinle tanışmış olmak nasip oluyor. Uzun bir süredir Megane Coupe sevgisi vardı ben de. Aslında ilk başlarda arka tasarımı sevmesem de sonrasında arka tasarımına aşık olduğum bir araç Megane Coupe. Aldığım araç kuzenimin eski aracı, kuzenim 2.sahibi. Ben de 3.sahibi oluyorum. Daha 1 ay olmadı alalı. Artık piyasada temizi zor bulunuyordu, biraz şanslı oldum bu konuda.
Forumda daha yeniyim, bundan dolayı hatalarım olursa kusura bakmayın.
Aracım 2001 model Megane Coupe. Aracım daha önce komple boyandı fakat vernik işlemi pek kaliteli olmamış gibi. Tavanında, çamurluğunda vernik atması var. Araştırdığıma göre vernik tamamen zımparalanıp yeniden vernik yapılması sorunumu giderebilirmiş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ve en çok merak ettiğim komple yaptıracağım vernik maliyeti ne kadar olur? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Aracımın resimleri:
Forumda daha yeniyim, bundan dolayı hatalarım olursa kusura bakmayın.
Aracım 2001 model Megane Coupe. Aracım daha önce komple boyandı fakat vernik işlemi pek kaliteli olmamış gibi. Tavanında, çamurluğunda vernik atması var. Araştırdığıma göre vernik tamamen zımparalanıp yeniden vernik yapılması sorunumu giderebilirmiş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ve en çok merak ettiğim komple yaptıracağım vernik maliyeti ne kadar olur? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Aracımın resimleri: