Herkese Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi merak ettiğim epey bir konu var.
Soracaklarım şimdilik bu kadar, biraz uzun bir yazı oldu ama ilk defa Renault kısmına geçtiğim için sormak istedim.
Teşekkürler.
- USB Flash Bellek taktığımda codec dosyası okunamıyor diyip çoğu müzik açılmıyor. Sebebi nedir ?
- İcon Modelini aldım fakat ışıklarda durduğumda start-stop özelliğinin olduğunu görmedim. Araçta orjinalinde varmı ?
- Geri vites kamerası taktırmak istiyorum görüntü olarak ve sensör olarak en kaliteli ve doğru gösteren kamera önerilerine açığım.
- Multimedya ekranı kendinin ki var ama dokunmatiği vs. yeterli gelmiyor bana, hiç bir şekilde kasma donma yapmayan multimedya önerilerinize açığım.
- Plaka aydınlatma lambalarını beyaz yapmak istiyorum. Arıza lambası yakmayan ve hangi tür lamba takılır önerilerinize açığım.
- N11'den bluetoothlu elm327 cihazı sipariş ettim kendi aracımda gizli özellikleri açmak istiyorum, YouTube üzerinden s.bugra adında bilgili bir abimiz bu işleri yapıyor fakat veritabanı dosyaları kısmını çözemiyorum, o dosyalara ulaşamıyorum link kırılmış hep, yardımcı olur musunuz ? Aldığım cihaz bu; https://www.n11.com/urun/v15-cift-a...estekli-ddt4all-18740093?magaza=balkanticaret
- Sol far yükseklik ayarlayıcı kısmının yan tarafında 2 adet boş yuva var üzerinde kapak olan buralara ne takılıyor bilen varsa çok memnun olurum.
Soracaklarım şimdilik bu kadar, biraz uzun bir yazı oldu ama ilk defa Renault kısmına geçtiğim için sormak istedim.
Teşekkürler.