Yeni Aldığım 19 için destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan martakla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

martakla

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar;
Geçtiğimiz hafta arkadaşımdan Renault 19 RNE Alize 1999 Model satın aldım.
İzmir'de yaşıyorum,
1.aracın debriaj, şanzıman ayarları için ustaya göstereceğim.
2. sinyal kolu otomatik kapanmıyor yaptırmak istiyorum
3. egzozu göstermek istiyorum.

ve yeni yılda LPG taktırmak istiyorum. Hangi markayı tercih etmeliyim?

Sizlerin önerebileceği ustalar var mıdır?
Ata Sanayi öncelikli, Karabağlarda oalbilir.

Teşekkür ederim.

Öncelikle hayırlı olsun,
k7m kodlu motor yani megane 1 motorlu europa.
Bende Megane 1 var aynı motor.
Usta bana 4 - 4,5 yıl önce wentgaz taktı çok şükür daha arıza görmedim.
8 valf aracınız.
Ona göre uygun bir sistem takacaklardır.
Yer olarak birşey diyemem İzmir li değilim.

Öncelikle hayırlı olsun,
k7m kodlu motor yani megane 1 motorlu europa.
Bende Megane 1 var aynı motor.
Usta bana 4 - 4,5 yıl önce wentgaz taktı çok şükür daha arıza görmedim.
8 valf aracınız.
Ona göre uygun bir sistem takacaklardır.
Yer olarak birşey diyemem İzmir li değilim.

merhaba dostum.
Çiğli Ata Sanayi karşımda hemen, atiker ve wentgas bayisi hemen evimin karşısındaymış şimdi gördüm bende. hangisi önerilirse taktırırım, aracı satın aldığım arkadaşım 3 tane RNE Alize motor aracım oldu hepsinde Atiker kullandım sorunsuz çalıştı, beyinleri birbirine uyumlu dedi, BRC ile uyumlu değilmiş mesela, wentgas nasıl bir marka önerirmisiniz?

merhaba dostum.
Çiğli Ata Sanayi karşımda hemen, atiker ve wentgas bayisi hemen evimin karşısındaymış şimdi gördüm bende. hangisi önerilirse taktırırım, aracı satın aldığım arkadaşım 3 tane RNE Alize motor aracım oldu hepsinde Atiker kullandım sorunsuz çalıştı, beyinleri birbirine uyumlu dedi, BRC ile uyumlu değilmiş mesela, wentgas nasıl bir marka önerirmisiniz?

Dediğim gibi kardeş bende hiç problem olmadı. LPG den dolayı hiç arıza yaşamadım wentgaz da. Yanlız araç LPG li olunca deformeye uğramış contalardan dolayı verimsiz çalışma vs. yaşayabilirsin. Stop etme vs baş gösterirse site içindeki konularda var "Boğaz Kelebeği" temizliği yapmalısın.
Ama sorun yaşarsan. İllaki sorun çıkarır demiyorum.
Motorlar zaten masrafsız ve ucuz parçası olan motorlardan. Yakıt konusunda cimri. Kalkışlarda seri motor.

Wentgaz en uygun ve verimli geldi bana. Yalnız simit tüp taktır stepneyi evin bir köşesine koy.
Simit tank ile bagajın hep geniş kalır.

Merhabalar
Öncelikle sinyal kolu otomayik atmıyorsa direksiyon simidinin arkasında göbek var yuvarlak bi parça o olmaya bilir yerinde yenisini alıp taktırırsanız düzelir yada kolda bi sıkıntı olabilir 2 ihtimali var 90 lira orjinal kol

Bilgi ve yönlendirmelere için teşekkürler herkese.. aracınız hayırlı uğurlu olsun bu arada kazasız belasız surusler

Geri