Yaz saati uygulaması başlıyor...

Aykut Karabulut

,
Başkan
35-İzmir
[h=1]Saatler ne zaman ileri alınacak?[/h][h=2]29 Mart pazar gecesi (Cumartesiyi pazara bağlayan gece) günışığından daha fazla yararlanmak için yaz saati uygulamasına geçilecek.[/h]
0Sitene Ekle
saatler-ne-zaman-ileri-alinacak--5460958.Jpeg
[TABLE="class: image"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Her yıl kafa karışıklıklarına neden olan uygulamaya göre 29 Mart 2015'te saatler sabaha karşı 3'te 1 saat ileri alınacak.
SAATLER EKİM AYINDA GERİ ALINMIŞTI
Yine günışığından daha fazla yararlanılması amacıyla 26 Ekim pazar günü saatler 1 saat geri alınmıştı.

SAATLERİ NEDEN İLERİ ALIYORUZ?
16 Şubat 2014 tarih ve 28915 sayılı Resmi gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararında uygulamanın amacı, 'gün ışığından daha fazla yararlanmak' olarak belirtiliyor.

vay be zaman geldimi artık işten çıkarken daha aydınlıkta çıkacağız yani :D

Geceler Kısalıyor Şükür :) Tatil Piknik Zamanı Geliyor Gece Uyumayıp 3 Ten 4 e Almayı Büyük Zevkle Hemen Hemen Her Sene Ben Yaparım Evde :D

Eyvallah Aykut abi unutmamakta fayda var:eyvsaatli maarif takvimlerinde nasıl olacak onu çözemedim oda ayrı:)):)):))

o kolay kolayda epey bir ince ayar ister
:)):)):))bunun içinde illaki .....sonrasında ne + 1 saati git evrende 3 boyut takıl üstadım :cool:tequila.webp

Tarif için teşekkürler aynı dediğin gibi yapacağım. Pazar sabahı artık hangi evrende açacağız gözümüzü bakalım..:))

Ooo Bugece Benim Gecem İşten Bildiğiniz 1 Saat Erken Yırtıcam :)

Kerem Abim Hani Bana 3 Shoot Yeterli Bu Kardeşcazına :).

ayıpsın Serhancım buyurrr:))

tequila-shots-image.jpg

Ooo Bugece Benim Gecem İşten Bildiğiniz 1 Saat Erken Yırtıcam :)

Kerem Abim Hani Bana 3 Shoot Yeterli Bu Kardeşcazına :).

Sen bu 3 taneyi götürürsen, bu gece senin nöbetinde Allah senin koruduklarını korusun artık ne diyelim.:)

Geri