Yaris-Clio Takası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan makturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

makturk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, samimi bir arkadaşım için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdi arkadaşımda 2009 model 1.33 otomatik Yaris var 100.000 km'de. Aracını satmayı düşünüyor 32.000'e falan.Yanılmıyorsam kaput ucunda 1 karış boya var. Bunun bir arkadaşı takas teklifinde bulunmuş. Takas teklif edilen araç Clio 3 makyajlı kasa 1.2 otomatik Extreme paket,kazasız-boyasız mavi renk. 30.000 km'deymiş. Arkadaşım takas yapsa bile aracı satacak.
Şimdi sorum şu böyle bir takas mantıklı mıdır? Hangi araba daha hızlı satılır. Clio 33.000 falan eder mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Değerini bilmem ama reno forumunda herkes takas yap der.

kendi bildigin araci verip ayni degerde ya da daha düşük degerde bir araci satmak icin almanin hiç bir mantikli yanini ben goremedim.
aldi pert kayitli cikti diyelim ya da kronik problemli, edecegi zarari düşünsün. adam sonucta daha düşük km daha genis bir araci verip bu araci almak istiyor. kendi aracınin problemli olmasi bana muhtemel geliyor

kendi bildigin araci verip ayni degerde ya da daha düşük degerde bir araci satmak icin almanin hiç bir mantikli yanini ben goremedim.
aldi pert kayitli cikti diyelim ya da kronik problemli, edecegi zarari düşünsün. adam sonucta daha düşük km daha genis bir araci verip bu araci almak istiyor. kendi aracınin problemli olmasi bana muhtemel geliyor

Yok hocam o konuda sıkıntı yok. Ben kendim biliyorum Clio'nun sahibi öyle üçe beşe bakacak biri değil araba servis bakımlıymış zaten. Benim merak ettiğim konu Clio'yu hızlı bir şekilde 32-33'e falan satabilir mi?

Clio kaç model?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ilanı varsa bakalım resimlerine hocam

ilanı varsa bakalım resimlerine hocam

Takas yapılmadı hocam arkadaşım aracını yine aynı kişiye para karşılığında sattı. Clio'nun akibeti ne oldu onu bilmiyorum.

Geri