Yardımlarınızı Bekliyorum..

wolfalena

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Abilerim kardeşlerim cümleten selamın aleyküm yeni üye oldum o yüzden bir hatam kusurum olursa affola .
Uzun süreden beri clio 2 araştırması içindeyim Hb olanlarla ilgileniyorum 1.4 16V RXT modellerine bakıyorum en tutulan modeli buymuş sunroof önceliğim gibi bişeyim yok ama olsa tabiki güzel olur. Clio 2 de sunroof hakkında en ufak bilgim yok nasıldır su alır mı içeri ses yapar mı kronik problemi var mıdır hiç bişey bulamadım bakımlarının arızalarının pahalı olduğunu biliyorum sadece . Fiyat konusunda bilgim yok abilerim bu sahibinden.com da yazılan fiyatlar çok yüksek gönlüme hoş gelen iki araba var fiyatları konusunda bide sorduğum sorularla ilgili beni aydınlatırsanız çok sevinirim verdiğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum yanıtlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

HTML:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-beyaz-clio-full-plus-plus-533040403/detay

HTML:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-1.4-16v-rxt-2001-full-plusfull-acil-satilik-539400689/detay

2.el araba almak nasip işi fakat doğru araç bakmak önemli.
Şahsi fikrim bu km deki bir clio nun piyasa yüksekte olsa bu paraları hakettiğini düşünmüyorum.
Araç tavsiyesi olarak sedan da düşünürseniz bu fiyatlara. 2000-2002 Corolla 1.4 16V 97HP öneririm.

Çok katılıyorum değerli yorumunuz için teşekkür ederim toyatanın motorlarının ömürlük olduğunu malzemelerinin sağlamlığını biliyorum kardeşimde kullanacağı için sedan şu an da planlarda yok ama 24 25 civarı temiz olur hiç yok demem bu linkini paylaştığım araçlar hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim aceba teşekkürler.

Çok katılıyorum değerli yorumunuz için teşekkür ederim toyatanın motorlarının ömürlük olduğunu malzemelerinin sağlamlığını biliyorum kardeşimde kullanacağı için sedan şu an da planlarda yok ama 24 25 civarı temiz olur hiç yok demem bu linkini paylaştığım araçlar hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim aceba teşekkürler.
Öncelikle ilandaki araç eğer çok düzgünse yakıtı,çekişi iyidir. Motoru 8v motorlara göre dayanıklıdır. eğer bakımlı bir araçsa üzmez. Ama renonun o kilometrelerdeki araçlarına fazla yanaşılmaz yanaşılacaksa o fiyatlar ile değil. İlandaki aracın fiyatı ederinin 3-4 bin üzeri.
Tabi 2.el alıpta 0 masraf binmek zor bir ihtimal. ama reno clionun parçası diğer modellere göre nispeten ucuzdur.

Geri