Yardiminizi bekliyorum

hsynbroadway

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benin r9 aracım var daha ilk arabam sabah arabaya bindiğimde marşa bastım ve takılı kalıyor geri çekmesem marş motoru yanacak tanıdıklarım içindeki yaydan diyor ama tam bende bilmyorum bunu değiştirmeden yaprırabilirmiyiz

Hoş geldin kardeşim. Kontak takımını değiştirmen gerekiyor veya bazı anahtarcılar tamir ediyor. Artık senin için hangisi uygun olursa. Geçmiş olsun.

tmm arabaya benzin aldığımda çalışmadı uzun zamandır çalıştırmıyorum çalışmayınca vurdurdum çalıştı sonra devri 1500 de çalışıyor şimdi ayarımı bozulmuş olabilir yoksa radyatör mü bozuldu nasıl anlarım

tmm arabaya benzin aldığımda çalışmadı uzun zamandır çalıştırmıyorum çalışmayınca vurdurdum çalıştı sonra devri 1500 de çalışıyor şimdi ayarımı bozulmuş olabilir yoksa radyatör mü bozuldu nasıl anlarım

Radyatörden değil, karbüratörden ayarlanır rolanti ayarı. Arabayı uzun süre depoda benzin yokken gaz ile kullandıysan benzin pompası bozulmuş olabilir. Benzin alma.
Marş motorundaki arızaya gelince. Marş motorunun üzerinde bulunan otomatikten de yapabilir, kontak anahtarından da yapabilir. Bir elektrikçiye göster çok fazla bir masrafı olacağını düşünmüyorum.

Rafyatorden olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Radyatör den olup olmadığını ben anlayabilirmiyim

Geri