Yardimci olurmusunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 54_SL_255
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

54_SL_255

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba aranıza yeni katıldım yasadigim sorunla ilgili cevaplar ararken buldum siteyi ve cok begendım umarım benıde aranıza kabul edersınız

Yardımcı olursanız cok sevınırım

Aracım 2004 megan II dynamic

Bilgisayara baglanıp bakıldıgında volant sensörünü verdi arıza olarak degişti yaklasik 1300 km sonra tekrar stop etmeye stop ettıkten sonra bi sure marş basmasına ragmen calişmamaya başladi her bindigimde yasıyordum mesafe onemli olmamasina ragmen dun bakımdan cıktı volant sensörü yine degişti bugün aynı seyleri yine yapmaya basladı neden degişmesine ragmen yine yapiyo onuda gectım gostergede hıc bişey yazmıyo arızayla ılgılı neden servis işiklari yanmıyo bilgisayara baglandıgında neden arıza göstermiyo

oncelikle hosgeldiniz benim aracta ayni model hb hareket halinde kendiliginden stop eder calismazdi sigorta kutusuyla oynayinca calisirdi benc isinin ehli bi elektrikciye gostermen iyi olur

Bu dediğin arıza rölanti valfine benziyor...

Aramıza hoşgeldin :eyv Aracın ile sıkıntıyı arıza tespit yaptırmanda fayda var diye düşünüyorum

Hoş geldin kardeşim. Adminimiz Usta'ya kulak versen iyi olur.

Bu dediğin arıza rölanti valfine benziyor...
ustam öncelikle iyi geceler. ben yanlış da biliyor olabilirim ama megan 2 lerde rölanti valti yok denmişti bana eğer varsa yeri neresidir. benim aracın rölantisinde de sıkıntı var. teşekkür ederim.

Aracın benzinli olduğunu varsayarak yazdım bunu, motora karşıdan baktığında sağ tarafta arada kalıyor, geçen sene 93 liraya megane RS inkini değiştirmiş ve sıkıntıdan kurtulmuştuk...

teşkr ederim yardimlariniz icin,, volant sensoru arızasıda gorünmuyomus bilgisayarda bilgi :)

Geri