Yardimci olur musunuz?

xahmet01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba foruma yeni üye oldum. Konuyu umarım doğru bir yere açtım. :) Benim bir sorum olacaktı, bana akıl verirseniz çok memnun olurum! Benim 2007 Clio Symbol dizel arabam var ama oto teyp'i fabrikasyon ve bilindiği üzere bu modellerde aux çıkışı yok. Bende hem arabanın orjinallığı bozulmasın diye clio 4 cd çalar teyp taktırmayı düşünüyorum böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Resim nasıl eklenir bulamadım, kusura bakmayın zaten arabaları takip edenler az çok demek istediğimi anlarlar... :) Teşekkürler. Resimleri atmayı buldum. Akıl verirseniz memnun olurum.

Usb nin yanindaki delik aux girisi.

Sanırım bunlar taktırmayı düşündüğü modeller.

Evet o yukarıdaki teyipler renultun orijinal kangoo ve clio 4 teyipleri onlardan taktırmak istiyorum. Uygun olur mu?

Soketler farklı direksiyo kumandasınada uymayacaktır. Ayrıca teybe bağlı ayrı ekran varsa her halde devre dışı kalıyor. Bu yüzden direksiyon kumandan için bir aparat temin ederek herhangi bir w/r çıkışlı sony yada pioner teyp takmanı öneririm ben öyle yaptım. Bluetooth dahil usb ve aux sahibide oldum. Tavsiyem Sony MEX-XB100BT anfi de almana gerek kalmaz. Ben Pioneer Deh- X 8750 Bt aldım. daha uygun fiyatlı bir model de bakabilirsin. W/R çıkışı olsun yeter. Forumumuzda kolega35 nickli kullanıcı aparat konusunda yrdımcı olacaktır. Ben aparatı ondan temin ettim çok memnunum.

Geri