yardımcı olun bana

Ayhan turan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamunaleyküm abilerim kardeşlerim 98 model 1.6 enjeksiyonlu arabamda stop etme tekleme stop ettikten sonra bir müddet çalışmama seyirhalindeyken de bunları yapıyo stop ediyor marş yaptıgımda benzin kokusu geliyo sensörlerin bazıları deişti gecen motor ustası gazcıya gazcı tekrar motor ustasına enson olarakta motor ustasıda elektirikçiye yönlendirdi bu arabayı almakla hata yaptıgımı düşünüyorum artık bu butarzda problemle karşılaşan bi arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

selamunaleyküm abilerim kardeşlerim 98 model 1.6 enjeksiyonlu arabamda stop etme tekleme stop ettikten sonra bir müddet çalışmama seyirhalindeyken de bunları yapıyo stop ediyor marş yaptıgımda benzin kokusu geliyo sensörlerin bazıları deişti gecen motor ustası gazcıya gazcı tekrar motor ustasına enson olarakta motor ustasıda elektirikçiye yönlendirdi bu arabayı almakla hata yaptıgımı düşünüyorum artık bu butarzda problemle karşılaşan bi arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Geçmiş olsun LPG yi kapat aracı benzine al motoru stop et akü eksi kutup başını sök yarım saat bekle sonra geri yerine tak daha sonra aracını 200 -- 250 km kadar sadece benzinde kullan .

Deneyelim umarım faydası olur.
Gittigim ustalar ya ugraşmak istemiyolar yada anlamıyolar ve benzindede stop etme sorunu var ben 250 300 km bu haliyle 5km yolu gidemiyorum stop ediyo gaz yemiyo ve bunları benzindede yapıyo nasıl bir melettir anlamadım gitti yinede teşekkür ederim denemekte fayda vardır deneriz

Krank sensörü belirtileri bunlar.Yolda giderken stop eder. Motor sıcakken araç çalışmaz , soğuyunca hiç bişey yok gibi çalışır.

Krank sensörü deişti diye biliyorum ama bunuda dikkate alıcam tekraren çok cansıkıcı problem bursa da bu 19ların doktoru yokmu dün gittik bir motor ustasına bilgisayarın kaplosu buna uygun deil dedi sadece gözlem ve dinlemeyle tanısını yaptı elektirik kesiyo dedi bu problemin üstesinden gelen yokmu bursada yada ne yapmalıyım krank sensörünü kontrol ettirecem hatta bugün elektirikçiye gidicem bakalım kesiyomu gerçekten

Evet dün elektirikçiye gittim ugur başar ın dedigi gibi elektirikçide direk krank sensöründen şüpelendi deişmiş olması onun olacagı anlamaına gelmez dedi ve ikinci olarak beyin denildi yagunluktan dolayı salı gününe randevu aldık inşallah olurda bi rahat ederiz

Geri