Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokmar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracım hatcback iki stop lambasının arasındaki stop a benzer parçanın adını hatırlamıyorum ama siz anlamışsınızdır. Arka sis lambasının olduğu uzun parça zamanla solmuş bunu değiştirmeden solukluğunu alıp cam parlaklığını tekrar elde edebilir miyim sizce?

Parçacıların kataloglarında arka orta reflektör olarak geçer.Uygun renkli , stop lambalarında kullanılan folyo işlemi ile gayet güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

Parçacıların kataloglarında arka orta reflektör olarak geçer.Uygun renkli , stop lambalarında kullanılan folyo işlemi ile gayet güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

Teşekkür ederim peki bunu kaportacı da mı halledebilirim yoksa boyacı da mı ya da daha başka vir usta da mı? Pek bilgim yok bu konuda da

Rica ederim.Aksesuarcılar yapıyor bu işi , herhangibir aksesuarcıda yaptırabilirsiniz.Kolay ve kısa süren bir işlem.

Polisaj yaparak belli bi seviyeye getirilebilir. Siz de yapabilirsiniz diyeceğim ama çok kötü durumdaysa iş biraz daha uzayacaktır bu işi yapan yerler var. Sağlam bi işçilikle eskisi gibi olur
81571935_tn70_0.jpg

Bu da parçanız büyük ihtimal yan sanayi orj carello'ları bu fiyata veremezler diye düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-araci-reno-19-arka-reflektor-209868474/detay

Polisaj yaparak belli bi seviyeye getirilebilir. Siz de yapabilirsiniz diyeceğim ama çok kötü durumdaysa iş biraz daha uzayacaktır bu işi yapan yerler var. Sağlam bi işçilikle eskisi gibi olur
81571935_tn70_0.jpg

Bu da parçanız büyük ihtimal yan sanayi orj carello'ları bu fiyata veremezler diye düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-araci-reno-19-arka-reflektor-209868474/detay

Bence de orjinal değildir çünkü internette daha pahalıları da vardı ve daha albenili duruyordu. Polisaj işini aslında düşündüm de emin olamadım o yüzden burada ilk aşamada söylemedim. Ben kendim biraz uğraşmak istiyorum polisajı yapmak benim için daha iyi olacak gibi teşekkürler

en basitinden diş macunu dene o zaman
olmadı far/stop pastası-cilası var onlardan alır denersiniz çok kötü durumdaysa zımpara da isteyebilir

en basitinden diş macunu dene o zaman
olmadı far/stop pastası-cilası var onlardan alır denersiniz çok kötü durumdaysa zımpara da isteyebilir

Vallahi benim gözüme batıyor bana göre biraz kötü durumda

Sizinkinin durumu nasıl bilmiyorum ama benim scenic'in arka sisler zamanla pembeye benzer bir renge dönüşmüştü.Bende aracın dışındaki plastik parçaları parlatmaya kullandığım badem yağlı bir solüsyon vardı ondan sürmüştüm eskisi gibi kıpkırmızı olmuştu.Ama kalıcı bir çözüm değil bir ay sonra yavaş yavaş tekrar eski haline dönüyor.
En kalıcı çözüm polisaj ile far pastası vs. bir ürün kullanmak olacaktır.

Geri