Yardım..!

abiler e-devletten bizim aracı plaka ile sorgulattım ve resimdeki 1 ve 2 nolu yerin ne anlama geldiğini anlamadım bilen varsa acıklama yapabilirmi[/QUOTE]

​İnternet vergi dairesine girip öğrenebilirsin

Araç kimin üzerine babanın mı?

​arac icralik.. bi yerde borc var sanırım o tarihden kalma

arac babamın üzerine ve dün askerlik için e-devlete girip bakaym dedim sonra bilgiyi edinince bakdım araç ve ehliyetle ilgili yerlede var ehliyet belge nomu girdim temiz aracın plakayı girdim bunlar cıkdı anlmadım o sebebden size sordum

Büyük ihtimal ödenmemiş bir borç yüzünden aracın üzerine tedbir koydurmuşlar...

biz aracı alalı 4 sene oluyor yani 2008 de bu borc 2011 de görünüyor eski sahibi ile alakalı değil bu arabayı kredi veya taksitle almadık bunun dışında borcu yokdur kağıdıda alındı vergi dairesinden bu sene bir kez görünseydi bu ceza görünürdü simdi ne yapmam gerekiyor nereye basvurmam gerekiyor

Önce babanla konuşman lazım durumu açıkla belki söyleyeceği vardır...

abiler e-devletten bizim aracı plaka ile sorgulattım ve resimdeki 1 ve 2 nolu yerin ne anlama geldiğini anlamadım bilen varsa acıklama yapabilirmi

​İnternet vergi dairesine girip öğrenebilirsin[/QUOTE]

biz aracı alalı 4 sene oluyor yani 2008 de bu borc 2011 de görünüyor eski sahibi ile alakalı değil bu arabayı kredi veya taksitle almadık bunun dışında borcu yokdur kağıdıda alındı vergi dairesinden bu sene bir kez görünseydi bu ceza görünürdü simdi ne yapmam gerekiyor nereye basvurmam gerekiyor

tmm oradanda bakarım kerem abi sağol

halil abi babamın gizlisi saklısı yok sanırım oda görünce kuskulanacak bişeylerden

Geri