Yardım

Cafercan35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bugüne kadar Megane2, megane3 araç aldım ve memnuniyetle kullandım. Yaklaşık 1 ay önce 2014 Renault Captur aldım. Aracın multimedyası araç hareket ettikten yaklaşık 5 dakika sonra açılıyor. Bluetooth bağlantısı yapmada zorlanıyor. Kimi zaman donma ve kasılma yapıyor. USB bellek takınca USB bellekte dosya bulunamadı uyarısı veriyor. ( Fat32 formatta yüklememe rağmen)
Güncellemesi mi, tamiratı gerekli? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar o kadar bakan olmuş, bir cevap yazan olmamış. İçinizden muhakkak birileri fikir sahibidir.

Merhabalar arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bugüne kadar Megane2, megane3 araç aldım ve memnuniyetle kullandım. Yaklaşık 1 ay önce 2014 Renault Captur aldım. Aracın multimedyası araç hareket ettikten yaklaşık 5 dakika sonra açılıyor. Bluetooth bağlantısı yapmada zorlanıyor. Kimi zaman donma ve kasılma yapıyor. USB bellek takınca USB bellekte dosya bulunamadı uyarısı veriyor. ( Fat32 formatta yüklememe rağmen)
Güncellemesi mi, tamiratı gerekli? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar Hocam inanın yardımcı olmak isterdim , lakin benim Renault 12 ye göre biraz ağır bir konu kalıyor. Belirttiğiniz durum aldığınızdan beri varsa aracı aldığınız kişi ile görüşmeniz daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

reset atmayı deneyin

Selamlar , eğer cihazınızı reset 'lemediyseniz onu deneyin, ayarların içinde fabrika ayarlarını bulup yapabilirsiniz.

Arkadaşlar o kadar bakan olmuş, bir cevap yazan olmamış. İçinizden muhakkak birileri fikir sahibidir.

İşin tuhaf tarafı servis güncellemeyi yapmazken dışarıdan bir oto ses sistemcisi güncellemeyi yaptı ve mükemmel oldu. Çok da iyi çalışıyor. Tüm fonksiyonlar ve navigasyon bile güncel.

Geri