Yardım lütfen :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osscan

Özcan ÖGÜL,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba...

Hemen konuya gireyim. Belki aranizda bana yardim edebilecek birisi vardır.

Yaklaşık 7 ay önce park halindeki aracima birisi vurdu. Karsi tarafin sigortasindan yapildi aracim. Yetkili serviste sol çamurluk, sol far ve tampon değişti.

Aracimin garantisi bitmedi. Sol on kapida bir problem oldu başka bir servise goturdum aracimi. Orda ki arkadaş aracimin kaza yapip yapmadigini sordu. Nasil anladigini sorduğumda, abi fara baksana birinin içi krom birinde krom yok yanlis takmislar dedi. Hakikatten de öyle ben 7 aydir farketmemisim. Aracim 0.9 icon, ancak bana joy farı takmislar.

Sormak istediğim şey su. Simdi ben o servise gitsem yanlis takmissiniz desem nasil ispat ederim? 7 ay geçti çünkü degistirmissin falan derler mi acaba?

Birde aklimda su var. Sigortadan yapildi benim aracim. Sigorta dosyasina arabanin tamamlandıktan sonra fotografi cekilip koyuluyormu? Sigortadan anlayan arkadaşlar beni bilgilendirir de sevinirim :)

hasar olduğu servisten faturayı isteyeceksin . farın referans nosu faturadaki joy farı ise zaten ispatlamış olursun .

hasar olduğu servisten faturayı isteyeceksin . farın referans nosu faturadaki joy farı ise zaten ispatlamış olursun .

Hocam bu işlerle pek ilgim yok kusura bakmazsan bi soru daha sorucam :)

Farin üzerinde yazan numara ile faturadaki mi tutmasi gerekiyor?

Farın takıldığı yerdeki faturadaki araca takıldı olarak görünen farın refarans numarasını serviste bi sorgulatın bakın hangi far cıkıyor. Sonra kendi aracınızdaki farın refarans numarasına bakın eğerki numaralar tutuyorsa hep o farı kendilerinin taktığını ıspatlamış olursunuz, hemde yanlış farın takıldığı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarin farkli bir servise gidip sorgulatacagim. Daha sonra fari takan servise gidip olayi anlatacagim. Bakalim ne sonuç cikacak.

Aracın tamir gördükten sonra resimleri çekilir sigorta şirketine yollanır. Tamir olduğu yerde o anki resimleri vardır ;)

Aracın tamir gördükten sonra resimleri çekilir sigorta şirketine yollanır. Tamir olduğu yerde o anki resimleri vardır ;)

Teşekkürler :)

Servise geldim simdi. Sigortadan aracin yapilmis resimlerine baktilar. Sonra referans numaralarina baktilar. Yanlislik yapmisiz dediler degistiriyorlar.

İlginiz için tesekkurler

Geri