Yardım Lazim :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar Merhaba ;

Yaklaşik 1 Aydır Bu Sesi Duyuyordum Önceleri Biraz Sessizdi Önemsemedim Ama Git Gide Ses Şiddeti Artinca Sizlerle Paylaşmak İstedim...

Sorunum Kisaca ; Araci Çaliştiriyorum veya Stop Durumdayken Direksiyonu Sola Cevirdiğimde Tik Tik Ses Geliyor Sag Cevirdiğimde veya Hareket Halinde Yapmiyor Sadece Durdugum Zaman Yapiyor Bu Sesi Nedenini Anlamadim Bir Türlü Yardımcı Olursanız Sevinirim... :berbat :berbat

Tesekkürler...

Direksiyon mafsalı da olabilir direksiyon kutusuda.

Benimkide tok tok ediyor. Seninki biraz daha tiz. Bende merak ettim şimdi sorun ne ?

Kovandan geliyor gibi...

​Tayfunum inşAllah en kısa sürese çözülür sorun.

​Tayfun , stop edip kartı çıkartınca direksiyon tam olarak kilitleniyor mu?Aynı hareketi direksiyon kilitliykende yapsana bakalım dönecek mi

​Tayfun , stop edip kartı çıkartınca direksiyon tam olarak kilitleniyor mu?Aynı hareketi direksiyon kilitliykende yapsana bakalım dönecek mi

Birazdan Eve Gecince Denim Abim Dediğini.. :eyv :eyv

Ugur abim araci durdurdum anahtari çikardim direksiyonu kilitliyor fakar kilitleyene kadarki o ceyregin ceyregi tur kadarki bölüme ilerletirken yine tik diye bir ses geliyor pazartesi servise soracagim ne war ne yok soylesınler :eyv :eyv

​Aynı ses geliyor değil mi?

Geliyor Abi , Yarin Servise Gideceğim Abim :berbat :berbat

Geri