Yardim Edin Lütfen :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangi Jant Daha İyi Durur ?

• Syah OPC Jant

Oy: 6 46.2%
  • Gri OPC Jant

Oy: 7 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    13

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba ;

Araçima Jant Konusunda Kararimi Verdim ve OPC Jant Alicam , Tugay Kardeşim İle Dünden Beri OPC Jant Çalişmasi Yapmaktayiz Bir Konuda Takildik Kaldik Sizlerinde Fikirlerinizi Almak İstedik Sizce Hangsini Uygulamaliyim..

Bu Arada ; Tavan , Aynalar , Yan Çitalar ve İki Kapi Arasindaki Plastik Parça Önümüzdeki Hafta Piano Black Kaplanacak ve Tam Siyah Cam Filmi Uygulamasida Yapicalacak.. Kaliper Kapağida Kirmizi Olucak... Bunlarida Göz Önünde Bulundurursak Sizce Hangisini Uygulamaliyiz. ???

1. Gri OPC Jant

1537452_566861520062415_1479448567_o.jpg

2. Siyah OPC Jant

1529553_566863793395521_1482797841_o.jpg

abi siyah ; jantın detaylarını gizliyor benim düşüncem üstteki :)

Siyah jantın bakımı zor olur...

Bana kalsa nervasport
6ca4f2d7.webp

Türkiyede Varmiki Bu Janttan Kadir Bulamadim Ben :(

Gri Derim Hem Uyum Açısından Hem Görsellik Açısından Daha Güzel Görünür Siyahta Pek Göstermez Kendini

aslında ben yan çıtalarında siyah kaplanmasından yana değilim ama tayfun abim illa yap dedi emrin başım üstüne dedik yaptık :)

gri janttaki gibi spor bir disk fren olsa siyahta da güzel durur ve siyahın arka planı karanlık olduğu için biraz boğmuş gibi görünüyor benim gözüme
:soru

usta tafun abi hergün yıkıyor meganı zor olacağını sanmıyorum tayfun abi için :)

Yan çitalar kaplanirsa araca otantik susu vermis olursunuz bence kalsin o iş

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

aynen bende öle dedim hem gri jant çıtalarda gri güzel bi uyum olur :) sen git dinamik + tekno paket arabayı otantik yap oldu mu şimdi bu :) :)

bu jantlarin et değerleri ne acaba taşmasın çamurluklardan

​Siyah.:eyv

Geri