Yardim edin arkadaşlar!!

Baki Cali

,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1002625_10200102513885193_2039436971_n.jpg

1454860_10200102514845217_1454907005_n.jpg

bundan yaklaşık 1 ay öncesine kadar park halindeki aracımıza tahminen kamyonet sürtmüş alttaki davlumbazın ordan kuvvet uygulayarak biraz attırdık ama alttaki fotoğrafta görüldüğü gibi tam flaşın patladığı yerde ezik var nazArlık olsun diye yaptırmadık ama yaptırırsak mini onarıma girer mi? diye düşünüyoruz biliyorum fotoğraflar fazla net değil. lokal dahi olsa boyatmaz istemiyoruz fikirleriniz benim için önemli ne gibi bir çözüm bulunur?

Allah daha büyük kazalardan korur inşallah. Rabbim gözden sakınsın bizleri 12 3

Mini onarım olur gibi geçmiş olsun

Geçmiş olsun kardeşim. Bu tip durumlarda bildiğim kadarıyla vakumlama yapılarak hiç boya bile kullanmadan tamir edilebiliyor. İyi bir kaportacı bulursan yaptırabilirsin. Teknolojiyi kullanan bir kaportacı olması şartıyla. Tekrar geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar rabbim inşallah hepimizi korusun vakkumlama aklıma geldi fakat belli bir ölçüden sonra girmiyor diyenler felan oldu tam flaşın patladığı yer ezik bu iş iyi oldu biraz daha öyle gezelim ileride yaptırırız aracı 0 zannediyorlar sıfırı 57 milyar olunca göz bir büyüyor halbuki bizim aracın piyasası 37 civarlarında çok nazara geldik mahallede sayılı var fluence ondan kaynaklanıyor :(

Melih Özlem'in babası bu işi yapıyor,mekanı Fatih'teydi,boyayı bozmadan yağlı çekiçle onarım yapıyor...

• Beğen
Tepkiler: Baki Cali
Melih Özlem'in babası bu işi yapıyor,mekanı Fatih'teydi,boyayı bozmadan yağlı çekiçle onarım yapıyor...

mustafa abi numarasını mesaj olarak yollar mısın? ileride lazım olabilir şimdilik nazarlık olsun diye yaptırmayı düşünmüyoruz

Geçmiş olsun allah beterinden saklasın

Geri