2 Ağu 2013 #1 KupaBeyi Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2013 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 Puanları 0 STW Megane 2 Aracım var ve angel far almak istiyorum çok fazla bulamadım bulduklarımda pek hoşuma gitmedi tipleri bilgi ve yardım edermisiniz.
STW Megane 2 Aracım var ve angel far almak istiyorum çok fazla bulamadım bulduklarımda pek hoşuma gitmedi tipleri bilgi ve yardım edermisiniz.
2 Ağu 2013 #2 ataman67 Ataman YÜCESAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Haz 2011 Mesajlar 510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 KupaBeyi53' Alıntı: STW Megane 2 Aracım var ve angel far almak istiyorum çok fazla bulamadım bulduklarımda pek hoşuma gitmedi tipleri bilgi ve yardım edermisiniz. Genişletmek için tıkla ... Forumda satılık angel far vardı buyrun beyki beğenirsiniz http://www.renaultfanclub.com/renau...ananlar/62220-sat-l-k-megane-2-angel-eye.html
KupaBeyi53' Alıntı: STW Megane 2 Aracım var ve angel far almak istiyorum çok fazla bulamadım bulduklarımda pek hoşuma gitmedi tipleri bilgi ve yardım edermisiniz. Genişletmek için tıkla ... Forumda satılık angel far vardı buyrun beyki beğenirsiniz http://www.renaultfanclub.com/renau...ananlar/62220-sat-l-k-megane-2-angel-eye.html
2 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #3 KupaBeyi Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2013 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ataman67' Alıntı: Forumda satılık angel far vardı buyrun beyki beğenirsiniz http://www.renaultfanclub.com/renau...ananlar/62220-sat-l-k-megane-2-angel-eye.html Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Ataman.Mesaj bıraktım satan arkadaşa,özel'den tel no bıraksın konuşucam talip oldum angel'larına
ataman67' Alıntı: Forumda satılık angel far vardı buyrun beyki beğenirsiniz http://www.renaultfanclub.com/renau...ananlar/62220-sat-l-k-megane-2-angel-eye.html Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Ataman.Mesaj bıraktım satan arkadaşa,özel'den tel no bıraksın konuşucam talip oldum angel'larına
2 Ağu 2013 #4 ataman67 Ataman YÜCESAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Haz 2011 Mesajlar 510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 KupaBeyi53' Alıntı: Teşekkür ederim Ataman.Mesaj bıraktım satan arkadaşa,özel'den tel no bıraksın konuşucam talip oldum angel'larına Genişletmek için tıkla ... Yardım edebildiysem ne mutlu hayırlı olsun şimdiden
KupaBeyi53' Alıntı: Teşekkür ederim Ataman.Mesaj bıraktım satan arkadaşa,özel'den tel no bıraksın konuşucam talip oldum angel'larına Genişletmek için tıkla ... Yardım edebildiysem ne mutlu hayırlı olsun şimdiden
2 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #5 KupaBeyi Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2013 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Teşekkürler.Ama ankara'dan elden teslim ederim yazmış,ben istanbulda oturuyorum bakalım kargo ile göndermeyi kabul edicekmi.
Teşekkürler.Ama ankara'dan elden teslim ederim yazmış,ben istanbulda oturuyorum bakalım kargo ile göndermeyi kabul edicekmi.
2 Ağu 2013 #6 serkanaygün Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2011 Mesajlar 188 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Bulabilirseniz bence orginal mercekli farlar daha güzel oluyor. Angel farların modası geçti..
3 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #7 KupaBeyi Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2013 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 Puanları 0 serkanaygün' Alıntı: Bulabilirseniz bence orginal mercekli farlar daha güzel oluyor. Angel farların modası geçti.. Genişletmek için tıkla ... Serkan bendeki mercek'li far zaten.Ya Angel alıcam yada xenon taktırıcam ama tatlı bi renk arıyorum hoş olmalı
serkanaygün' Alıntı: Bulabilirseniz bence orginal mercekli farlar daha güzel oluyor. Angel farların modası geçti.. Genişletmek için tıkla ... Serkan bendeki mercek'li far zaten.Ya Angel alıcam yada xenon taktırıcam ama tatlı bi renk arıyorum hoş olmalı
4 Ağu 2013 #8 serkanaygün Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2011 Mesajlar 188 Tepkime puanı 1 Puanları 0 KupaBeyi53' Alıntı: Serkan bendeki mercek'li far zaten.Ya Angel alıcam yada xenon taktırıcam ama tatlı bi renk arıyorum hoş olmalı Genişletmek için tıkla ... 6000 ya da 8000K xenon taktır o zaman mercekli farlarına, bi de amerikan park modülü al. Görüntü hoşuna gidecektir
KupaBeyi53' Alıntı: Serkan bendeki mercek'li far zaten.Ya Angel alıcam yada xenon taktırıcam ama tatlı bi renk arıyorum hoş olmalı Genişletmek için tıkla ... 6000 ya da 8000K xenon taktır o zaman mercekli farlarına, bi de amerikan park modülü al. Görüntü hoşuna gidecektir
5 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #9 KupaBeyi Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2013 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Manitam olsa bu kadar özlemezdim vallahi araba 1 aydır yok babam aldı gitti memlekete çook özledimm çoookkkk Amerikan park modülü yapıcam geldiğinde zaten.Bide bu xenon ların tatlı bi hoş renkleri oluyo,onlar nasıl bilgim yokta. :/
Manitam olsa bu kadar özlemezdim vallahi araba 1 aydır yok babam aldı gitti memlekete çook özledimm çoookkkk Amerikan park modülü yapıcam geldiğinde zaten.Bide bu xenon ların tatlı bi hoş renkleri oluyo,onlar nasıl bilgim yokta. :/
5 Ağu 2013 #10 imaparatoR-9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Haz 2011 Mesajlar 446 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 34 Benim aracımda 8000 K var bu angel aracı basitleştiriyor ben tavsiye etmem orjinal farınıza 8000 K xenon taktırın daha hoş olacaktır
Benim aracımda 8000 K var bu angel aracı basitleştiriyor ben tavsiye etmem orjinal farınıza 8000 K xenon taktırın daha hoş olacaktır