yardim edermisiniz !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Oncelikle gunaydin ve hayirli hafta sonlari

Dun babam la bizim calisan ben yokken aracin motorunu yikamislar sonra da buji kablolarina bakmak icin cikmaya kalkmislar ve iki tane buji kablosu kopmus duzeltmisler yerine takmislar sabah araci aldim Aracta silkeleme oldu buji kablolarina baktim ikisi tutmuyodu eski ikitane buldum degistirdim. Calisti ancak bazen degisik sesler geliyo ve ne yaparsam araci duzeltirim ve buji kablosuni illa degistircam fiyati nedir

Öncelikle geçmiş olsun aracına bu şekilde müsaade etmesi babanın hatası ama sanırım enjectörler de değişecek. bobinleride kontrol ettir kablolar zaten söylemeye gerek yok değişecek....

Öncelikle geçmiş olsun aracına bu şekilde müsaade etmesi babanın hatası ama sanırım enjectörler de değişecek. bobinleride kontrol ettir kablolar zaten söylemeye gerek yok değişecek....

Sagol abim bunlara baktiriyim bari insaalh onlarda sikinti yoktur. Da ucuz yirtmis olurum tek tesellim bu suanda abim

Geçmiş olsun, Allahım telafisi olmayacak sıkıntılar göstermesin.:eyv

Motora su kaçmış olma ihtimali az sadece bağlantılı su görmüş olan tüm elektronik parçalar kontrol edilecek ... Geçmiş olsun kardeşim

Motora su kaçmış olma ihtimali az sadece bağlantılı su görmüş olan tüm elektronik parçalar kontrol edilecek ... Geçmiş olsun kardeşim

Abim peki bilgisayara soksak cikarmi ?

Abim peki bilgisayara soksak cikarmi ?
Motor içine mümkün değil su kaçması bobinleri ve özellikle öndeki sigorta kutusuna giren soketleri iyice kontrol etmelisin bence eğer nem hissettiğin bir yer olursa su tutarak kurut ve kontakt sipreyi sık muhakkak . Geçmiş olsun tekrar

geçmiş olsun inşallah büyük bir faturayla karşılaşmazsın

geçmiş olsun inşallah büyük bir faturayla karşılaşmazsın

İnsaalah abim de mais anadolu yu aradim buji kablosunu sordum 230 tl fiyat cikardi bana cok geldi acaba normal mi ?

Geri