Yardim bİlgİlendİrme

SelimEnc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim aracın alt stepne havuzu fıber olan yer sanırım gaz çıkışı açılırken delmişler delik darbe fln mı aldı ne yaptıysa büyümüş bana çıkma stepne havuzu lazım nereden bulurum tahmini fiyatı nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

125653065kaf.jpg

Deliği PVC yapıştırıcısı Tangit le kapatabilirsin kardeşim...

abi delik baya büyük hani parça kullanmak gerek yapıştırıcı ile olacak iş degil.

Siyah davlumbaz parçası bulabilirsin,onu kullanarak tangit ile kapat bence,sana ucuza mal olacaktır,gereksiz masraf etmene gerek yok diye düşünüyorum...

Dogru söylüyorsunda babama anlatmak zor bunu :) bi çaresine bakacagım artık.

kaportacı, tampon tamiri yapan yerlerde fiberglass yama yaptırabilirsin. kemik gibi olur zaten görünür yerde değil

Sahibindendeki Pert Araçlarin Çikmacilarina Bak İllaki Bulursun Kardeşim.. Daha Olmadi Ara Bir Kaçini Bana Bu Lazim de İllaki Yardimci Olurlar :eyv :eyv

Elinizde ses sistemlerinin üzerinde ki delikli koruyuculardan varsa onları ısıtarak içine gömün ve üzerini siyah solikonla kapladıktan sonra suyla nemlendirilmiş parmağınızla veya düz bir camla slikonu düzeltin. Eskisinden sağlam olacağına garanti veririm. Yeterki işçilik düzgün olsun.ıslık

Bence görünmeyen bi kısım için masraf yapmaya gerek yok örneğin bu ticari taksilerin altına serilen muşambalar oluyor ya hani onu oraya kapatıp güzelce bi sekilde monte edilirse oda olur diye düşünüyorum

Arkadaşlar hepinizin fikirleri için çok teşekkür ederim yalnız dediginiz işlemleri yaptım varsayalm olurda bi gün aracı satmaya kalksak alacak adam orayı gördügünde sıkıntı yaşrm diye düşünüyorum. ben size resmini çekip göstereyim en saglıklısı o bence :)

Geri