Yakıt sizce normal mi?

selimbicer

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracım capturun 1.5 dci 90 bg icon start-stop modeli manuel vites aracı alalı 3 gün falan oldu şehir için sürekli eco modda kullanıyorum fakat 3 günde çok kilometre yapmamış olmama karşın çeyrek depo mazot gitti yarım depo matoz var yol bilgisayarında 330 km gider yazıyo kullandığım süreçte klima açıktı o kadar fark edermi bilmiyorum ama araç 24.000 kmde acaba motoru mu açılmadı diyorum bilemedim sizce nedir durum?

biraz anormal

Yakıt değeri ne gözüküyor ? 5LT - 7LT vs.

Saygılarımla

5 ile 6 LT arası değişiyor anlık göstergeyi söylemiyorum bile o coşuyo arada :D

Anlık tüketime takılmayın :) 15LT olduğunuda gördüm. 5 ile 6 LT çok uçuk değil bence. Trafik akışı, dur kalk şehiriçi normal değerler.

Ani kalkışlarda malum tüketimi etkiliyor. Benim aracım EDC ve şehiriçi 5LT İstanbulda illaki dur kalk gidiliyor. Depo full olduğunda ibre 200 Km den sonra inmeye başlıyor.

tam yakıt tespiti için depo bitsin tekrar full doldurup tekrar denemek lazım bakalım o zaman değerler ne çıkacak :)

Bence normal 5 6 litre arasi olmasi trafigede giriyosaniz klima ve sehir ici baya farkeder mesela bende sehir ici 5.1 litre ortalama var anliktada hizlanirken 12 litrelere kadar cikiyor seri kalkislar yaparim gaza baya yukleniyorum sehir ici gerek olmadikca klimayi acmiyorum

Bence tüketim normal anlıklara cidden takılmayın ortalama tüketime bakın.

Geri