Yakıt ortalamam ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uğur

Yönetici
Başkan
33-Mersin
Bu hafta sonu Mersin'den Bursa /mudanya'ya gittim.Kullandığım güzergah , Mersin -Pozantı - Aksaray - Ankara - Eskişehir -Bursa şeklinde oldu.Aynı şekilde de geri döndüm.Giderken acelem olduğu için sürekli dip gaz gittim , 7 saat 20 dk gibi bir sürede Bursa merkeze vardım. Dönüşte sakin kullanımla (normal yollarda 110 ' a sabitledim otobanda 120 ye ) Mersin'e geldim. Ortalamam 2000 km de ortalamam 4.4 ..

Giderken depoyu doldurdum 250 lira aldı , gelirken üzerini tekrar doldurdum 200 lira aldı.Hala içinde 500 km gibi götürecek mazot var.

LPzyZZ.webp

Maşallah Abim , Çok İyi Değer :eyv :eyv

Bu tüketimleri gördükçe sabırsızlanıyorum megy 2ye binmek için kısmetse bu sene sonu artık maşallah kazasız belasız :)

Hey maşallah. Böyle paylaşımları gördükçe yola çıkma arzum daha da derinleşiyor.12 3

Renault öyle bir motor takmış ki , güç - tork - çevre koruma - az yakıt ne isterseniz var .
Bu motor rakiplerini daha bi 15 sene geride bırakır .
Tek eksiği 16V değil :)

Hayranım bu motorlara bende 2000 km de ortalama 4.5 lt yakıt kullandım.

Bende geçen haftalarda paylasmistim ortalamayi gercekten böyle bi araca bu yakit ortalamasi gercekten mukemmel bir deger inanilir gibi degil yani kisaca yaktigo yakita bakiyorum çekise gidişe bakiyorum tamamen harika bi arac alicaksin 2009 model privilege dizel sedan off tadindan yenmez kisaca.. masallah bu arada bu degerlere abi

Bende geçen haftalarda paylasmistim ortalamayi gercekten böyle bi araca bu yakit ortalamasi gercekten mukemmel bir deger inanilir gibi degil yani kisaca yaktigo yakita bakiyorum çekise gidişe bakiyorum tamamen harika bi arac alicaksin 2009 model privilege dizel sedan off tadindan yenmez kisaca.. masallah bu arada bu degerlere abi

​Teşekkür ederim Emrecim :)

Geri