Merhaba değerli form üyeleri ben aranıza yeni katıldım , yardımlarınızı ve tecrübelerinizi esirgemeyeceğinizi umuyor ve sorunumu size arz etmek istiyorum. benim 1993 model renault Broadway gte LPG li aracım var. bu gun itibarı ile çok aşırı bir yağmur altında yaklasık 12 km kadar bir yolculuk yaptığım esnada araba durduk yere sanki gaz bitimine yaklaşmış gibi teklemeye ve silkelemeye başladı. trafik ışıklarına geldiğimde araçı kalkışa aldığımda stop etti. tekrar çalıştırıp yürüdüğümde gene kafa atar gibi silkeleme ve tekleme yapmaya devam etti. en son dikkatimi çeken Motor normalden farklı çalışıyor vuruntulu gibi araç içinde bunu hissedebiliyorum. Devir saati kendi kendine hafif hafif yükseliyordu.
Normal hava şartlarında bu tarz tekleme ve motor çalışmasında vuruntu,komprasyon, kafa atma vs gibi durumlar yaşamamıştım. arada gaz yemem me oluyordu ama bu beni tedirgin etti. şimdiden değerli yardımlarınızı bekler iyi formlar dilerim..
Normal hava şartlarında bu tarz tekleme ve motor çalışmasında vuruntu,komprasyon, kafa atma vs gibi durumlar yaşamamıştım. arada gaz yemem me oluyordu ama bu beni tedirgin etti. şimdiden değerli yardımlarınızı bekler iyi formlar dilerim..