Broadway de yağ çubuğunun maksimum seviye çizgisinin yaklaşık 2 cm üzerinde olmasının ne gibi zararları olur arabaya arkadaşlar....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt tapadan açıp fazlalığı alın. Krank milinin aşınmasına, güç kaybına ve yağ pompasına zarar verir.
Medikalcilerden 50 ml lik şırınga ve ona uygun hortum alıp yağı normal seviyesine getirdim...Yağ fazlalığını şırıngayla yağ çuğundan çekebilirsin yalnız şırıngan büyük olsun ufak şırıngayla çekersen hele çektiğin yağ 20/50 ,çok zor olur.
Yağ çubuğu girişinden şırınga ve hortum vasıtasıyla çeksem işe yarar mı... Alt tapayı açıp kapatırken ortalığı batırırız gibime geliyor...
Yukarıda mesajda hallettiğimi belirtmiştim... Sanırım gözden kaçtı ama belirttiğiniz hususlar da önemli... Zaten iğneyle çekmek imkansız... Serum hortumunu da el ile ittire ittire dibine kadar gitmesini sağlamak gerekiyor... Motorun soğuk olma kısmı da çok önemli... 1 litreye yakın yağ çektim ancak normal seviyeye geldi.... Bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim...Çekebilirsin serum hortumu al kes ve çubuktan içeriye sal, sakın iğne sokmaya çalışma içine kaçırırsın. bunu yaparken motor soğuk olsun yoksa serum eriyebilir.
Fazla yağ = fazla yağ basıncı demek. Contaları aşındırır ve yağ kaçaklarına sebep olur. Benim tavsiyem maks ve min arasındaki çizgiye getirin yağı.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi