yağ değiştirin uyarısı

mehmetdonmez

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar megan 2 aracım 2005 model yağ değişimi yaptırdığım halde ekranda yağ değişimi yapılmalı yazıyo o yazıyı nasıl kaldırabiliriz yardımcı olursanız sevinirim

Yağ değişimi yapıldıktan sonra bakım km sıfırlanmamış olabilir

Bakım km kısmı sıfırlanması lazım.

Araba çalıştıktan sonra yağ seviyesi normal yazdığı zaman sıfırlama tuşuna basarsanız yağ seviyesini gösterir. ekranda yağ değiştirin yazdığı zaman sıfırlama çubuğumuydu silecekteki menü tuşumuydu hatırlayamadım ama 5 6 saniye basılı tutunca yağı 15000 km ye getiriyordu. servise gitmenize gerek yok.
Bu arada yagi 5 40 mi koydunuz

Son düzenleme:
Yağı değiştirin yazısı geldikten sonra kendiniz sıfırlama yapabilirsiniz. Ama her halükarda bilgisayara bağlanıp anahtar işaretini kaldırmanız gereklidir. Bunun içinde bir özel veya resmi reno servisine gitmeniz gereklidir. Her önüne gelen yağ değişimi yapamaz bu araçlarda. Bu araçlar özeldir bakım ve ilgiyi severler.;)

arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için

vallaha kardes aracı yeni aldım aldığım kişi yağını yeni koydurmuş kartında da yazıyo 3 bin km felan olmus yağıda ustaya gösterdim iyi seviyede dedi

Yağı değiştirin yazısı geldikten sonra kendiniz sıfırlama yapabilirsiniz. Ama her halükarda bilgisayara bağlanıp anahtar işaretini kaldırmanız gereklidir. Bunun içinde bir özel veya resmi reno servisine gitmeniz gereklidir. Her önüne gelen yağ değişimi yapamaz bu araçlarda. Bu araçlar özeldir bakım ve ilgiyi severler.;)

tabi tabi, bu araçlara servisler çok yakında ilgiyle severler :anla hatta o kadar severler ki fazladan para filanda istemezler :D

anlamadım kardeş ?

Geri