Yağ Değişimi

sametkeles

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaşlar aracımın yağ değişimi gelmiştir hangi yağı önerirsiniz acaba ?

Ben 5w30 castrol edge iyi gibi bir sonuca varmak uzereyim ama kullanmadim daha

Benimde yağ km yaklaştı 1.5 dci 80 bg için önerebileceğiniz yağ tipi ve markası nedir? Erdinç bey 10w 40 demiş ama ben turbo olduğu için 5w 40 dan yana gibiyim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

petronas syntium marka öneririm bir araştırın diğerlerinden çok daha iyidir.Bir çok marka fabrika çıkışında bu yağı koyuyor.

5 30 Elf

Benimde yağ km yaklaştı 1.5 dci 80 bg için önerebileceğiniz yağ tipi ve markası nedir? Erdinç bey 10w 40 demiş ama ben turbo olduğu için 5w 40 dan yana gibiyim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Hep Benzin/LPG kullandığım için dizel motorlar hakkında bilgim yok. Çok yüksek performanslı aracınız yoksa, çok soğuk bir bölgede de yasamiyorsaniz benzinli araçlar için 10/40 gayet idealdir.

Hep Benzin/LPG kullandığım için dizel motorlar hakkında bilgim yok. Çok yüksek performanslı aracınız yoksa, çok soğuk bir bölgede de yasamiyorsaniz benzinli araçlar için 10/40 gayet idealdir.

Benzinli marea mızda 10 yıldır 10w 40 magnatec kullanıyoruz ve hiç yağ eksiltmesi olmadı. Konu dizel olunca bende yabancı kaldım yağ konusuna :)

10w40elf koydum ben sorun yok zaten elf in etiketi falanda kaput içinde mevcut.

100hp dizel 2009 megan 2 hb expression aracım

Geri