Yağ Değişimi Yapilmali Uyarisi ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba ;

Dün Gündüz Aracima Bindim Hiç Bir Şey Yoktu , Dükkana Geldim 2 - 3 Saat Sonra İşim Çikti ve Araçima Bindim Çaliştirdim , Biraz Bekledikten Sonra Ekranda " Yağ Değişimi Yapilmali " Şekline Bir Uyari İle Karşilastim.. Fakat Gündüz Baktiğimda 6.500 Km Sonra Yağ Değişimi Gösteriyordu..

10428806_731524820243407_291492265_n.jpg

*Neden Böyle Oldu ?
*Yağ Değişimini Yapmalimiyim ?
*Hangi Yaği Kullanmam Gerekiyor ?
*Bu İşin Bana Toplam Maliyeti Ne Olucaktir.. ?

Yardimci Olursaniz Sevinirim... Tesekkürler..

Sorun Çözüldü Arkadaslar Uğur Abimin Yardimlari İle , Yağ Değişim Tarihimin Km 'den Daha Önce Geldiğini Bu Durumun Sikinti Olmayacağini Söyleyip İçime Su Serpti :) :)

10380999_731548623574360_6730820581872985263_n.jpg

Periyodik Olarakda Kontrolünü Sağladik :eyv :eyv

Gözün aydın :) yağ işi sıkıntı.

Geçmiş olsun kardeşim.

Gecmis olsun tayfun aga :) Allah tekrarini yasatmasin :eyv

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

1 yil dolmus yag yavas yavas ozelligini kaybetmeye baslar, zaten cok maliyetli bir is degil yagi ve yag fltresini degistir..

Çok Tskler Arkadaslar , Pazartesi Bakittiricam Zaten Duramam Öyle Uyari Verirken :eyv :eyv

Tayfun abeyy ben senin yerinde olsam uzun zaman olduysa bi periyoduk bakıma girmen cünkü bakımdan sonra arac gerçekten fark ediyo pek bi maliyeti olmaz zaten senin aracın benzinli zaten

Ama normal 5-40 yada 10-40 yag kullanılıyor . Ama ben son bakımda 5.30 yağ kullandım aracın sesi baya azaldı ama 2-3 bin km de 250 gram kadar eksiltme yapıyor ince diye ama bana sorarsan 5.30 derim yinede sen bilirsin ama yağı castrol koymanı tavsiye ederim zaten yagı filtresi felani felan sana 200 liraya bile patlamaz

Tayfun abeyy ben senin yerinde olsam uzun zaman olduysa bi periyoduk bakıma girmen cünkü bakımdan sonra arac gerçekten fark ediyo pek bi maliyeti olmaz zaten senin aracın benzinli zaten

Ama normal 5-40 yada 10-40 yag kullanılıyor . Ama ben son bakımda 5.30 yağ kullandım aracın sesi baya azaldı ama 2-3 bin km de 250 gram kadar eksiltme yapıyor ince diye ama bana sorarsan 5.30 derim yinede sen bilirsin ama yağı castrol koymanı tavsiye ederim zaten yagı filtresi felani felan sana 200 liraya bile patlamaz

Pazartesi Gidicem Emrem Servise Eksik Olan Ne Vrsa Hallettiricem :eyv :eyv

Geri