Yabancı Otomobil Forum Siteleri Bilenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bana yabancı otomobil forum siteleri lazım :)
Her hangi bir markanın olması önemli değil mp3 paylaşımı yapıcam :)
İng, almanca, rusça her türlü çeşitten siteler varsa buraya yazarsanız ya da yazmak yasaksa özel mesaj yoluyla atarsanız sevinirim...

Yabancı müzik indirme siteleri de olabilir.. Önemli olan yabancı olması ve forum olması.. :)
Şimdiden teşekkürler..

Banlandım kadir ordan eklediğim konuyu da kaldırmışlar :)
Halbuki ingilizceye çevirip yazmıştım yazıları da :)

Forum ana dili Fransızca idi sanırım . Ben senin yapmak istediğini anladım ama yabancı sitelerde bu tip paylaşımlara ne tür izin verirler bilemem .

2 Dakka da ban aldığına göre telif hakkı gibi şeylere önem veriyorlar :) Yada üzerimizden para kazanamassın gibisinden kuralları vardır .

Forum ana dili Fransızca idi sanırım . Ben senin yapmak istediğini anladım ama yabancı sitelerde bu tip paylaşımlara ne tür izin verirler bilemem .

2 Dakka da ban aldığına göre telif hakkı gibi şeylere önem veriyorlar :) Yada üzerimizden para kazanamassın gibisinden kuralları vardır .

Evet türkiyeden indirilen dosya 5 kazandırıyorsa yabancı ülkeden indirilen dosya 15 kazandırıyor :)
Türkiye de premium alma alışkanlığı da yok yabancılar da var 3 5 kişi de premium alsa paraya para demiyecem ama siliyolar konuları.. :)
Telif hakkı yok paylaştığım müziklerin bass lı müzikler, dj ler tarafından yapılmış müzikler araya tek tük albümlerden girmiş telif hakkı olanlar girmiş olabilir ama %90 ı telif hakkına sahıp değil :)

Geri