Xenon Tavsiyesi

Emre O.zsimsek

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
b4G0dj.jpg
[/URL]

Resimde Gördüğünüz Araç Benim Değil Fakar Benim Aracımla Önü Tamamen Aynı Benim Sorum SİSLERE Mavi Xenon Yoksa Beyaz xenon mu Linklerinizi Ve Yorumlarınızı Bekliyorum... :D

Bu zevk sana kalmış .

Ben mesela sislere sarı folyo çekerim , farlara xeneon koyarım mavi ve sarı daha hoş duruyor. ( Fenerbahçelide değilim..:D )

Bu zevk sana kalmış .

Ben mesela sislere sarı folyo çekerim , farlara xeneon koyarım mavi ve sarı daha hoş duruyor. ( Fenerbahçelide değilim..:D )

Farlara xenon çekince karşıdakini kör eder bence. Far üstüne folyo atılırsa bilemem tabi. Ben sırf xenon için farları mercekli far aldım.

Xenon takılınca araç muayeneden geçmeyecek haberiniz olsun..

Biz Usta Adamlarız :D 5 Dk İçinde İtinayla H3 Halojen'e Dönülür .

sarı folyanın içine mavi veya kristal mavi xenon takılırsa farlar yakıldığında yeşil aydınlatıyor diye biliyorum denemek lazım :D

Allah aşkına merceksiz fara xenon takmayın, dışardan güzel görünsün diye diğer sürücüleri tehlikeye sokmamak lazım. bence beyaz gibi yanan halojenlerden takın :eyv

Biz Sürekli Gündüz Vakti Dışarıda Olduğumuz İçin Sorun Olacağını Düşünmüyorum Geceleri Nadiren Kullanırız O Yüzden Sorun Olmaz Akşamları Sisleri Yakmadığımız Sürece.

Geri