Würth silikon sprey

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lal3455
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lal3455

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar würt silikon sprey kullanan var mı özellıkle aractakı trım sesleri ıcın ve arac gogusunun yenılenmesı ve parlaması ıcın ıdeal urun oldugu soylenıyor kullanan arkadasların yorumları nelerdır ...

Baska marka kullamdim.evet trim sesinde ise yariyor ama gogus parlatici olarak pek tavsiye etmem.bildiginiz ince yag gibi bulastigi yerden kolay cikmiyor yapis yapis bisey yani goguste cok iyi durmaz.ama durumu cook kotuyse bezle fazlasi alinarak denenebilir.

arkadaslar würt silikon sprey kullanan var mı özellıkle aractakı trım sesleri ıcın ve arac gogusunun yenılenmesı ve parlaması ıcın ıdeal urun oldugu soylenıyor kullanan arkadasların yorumları nelerdır ...

Trim sesini bir sure keser ama plastik aksam parlatmak ya da temizlemekte kullanmayin. Bir kac saat gizel goruntu verdikten sonra ne kadar toz varsa uzerine ceker.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

kapı bagaj ve sunroof fitilleri için sürekli kullanıyorum. fitilleri yumuşattığı için işlerini tam yapmalarını sağlıyor. mutlaka kullanılmasını öneririm.

önerileriniz için teşekkür ederim ..

kapı sanruf motor vb yerlerdeki fitillerde mutlaka kullanın. sıfır fitil takmış gibi oluyor:) ben sert plastik aksamlardada kullandım çok güzel bir parlaklık veriyor 1 2 haftalığına fakat toz çekiyor. trim sesleri için mucize beklemeyin megane 3 lerdeki göğüs seslerini kesmedi mesela kemer tokalarındaki kapılardaki ince sesleri kesiyor.

Geri