VW Polo Bulemotion & Clio 4 dci icon

Uther77

Savaş ŞEN , Able Seaman,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar babamdan gelen bir fikir üzerine kafamda karışıklıklar meydana geldi :) sizdende fikir alayım dedim Vw polo bulemotion 37 binliraya babam bulmuş clio 4 mü bumu diye bi seçim sundu sizden de fikir rica ediyorum :) herkese teşekkürler

Donanım olarak Clio daha önde sanki. Bana Polo'nun GTI modeli dışında diğer modelleri itici geliyor. Ben Clio'yu tercih ederdim...

Clio 4 Icon sınıfının en dolu arabası kardeşim...

tarafsız yorum yapıcam bu polo araca sahip olduğumdan değil.
clio4 ün şekli çok hoşuma gidiyor özellikle arka yapısı hala yolda döner bakarım ancak kalite denince vag grubu bir adım önde oluyor
kaliteden kastım iç mekandaki parçaların sağlamlığı vs ben senin yerinde olsam clio4 ilede test sürüşüne çıkarım polo ilede :)

polo donanımda clio ya göre daha düşük kalıyor.Daha güncel bi araç clio 4.
Tasarım şıklık konusundada polodan daha iyi.
Ama saglamlık konusunda VW nin daha iyi oldugu görüsündeyim

Polo sağlamdır fazla başını ağrıtmaz ama ağrıttığı zamanda adamın ayağını yerden keser gücün yetmez ama clio öyle değil kafan rahat olur dokunmaz verdiğin paralar hemde çok rahat bir araç..

Son düzenleme:
ayrıca polo makyajlanacak diye biliyorum en iyisi clio :eyv

Polo alırsan en dolusunu alman lazım,gerisi hikaye kardeşim,en dolusunda bile koltuklar orjinal İstikbal, diğerlerini sen düşün artık...:D

711090_10151341143934521_2114562682_n.jpg

benim tercihim clio4 olur.
iç mekan kalitesinde polo da biraz iyidir ama clio4 dci yakıtta üstün, esp standart, parça-ikinci el reno iyidir.

Clio4 ,tasarım ve özellik olarak ön plana çıkıyor

Geri