Vurma sonrası depo ışığı yandı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cxxx

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar başıma tuhaf birşey geldi.

Aracını bakımını yaptırıp Terazidere Acardan dönerken,Halıcıoğlunun orda ışıklarda yol eğimli her zaman ışıkta durduğumda arkama bakarım duramayacaksa kaçabildiğim kaçmak için arkamdaki durdu ışığı beklerken biranda küt diye arkadan biri vurdu aha dedim arkadan gelen toptan biçti bizi. Olay hiç de öyle olmamış arkadaş aracı viteste unutmuş ve eğiminde etkisiyle hızla gelen araç gibi vurmuş aracıma neyse baktık birşey yok tam bindim gidicem baktım mazot ışığım yanıyor yarım depo mazot vardı araçta böyle olması imkansız dedim indim depoya baktım kaçak falan var mı dıye oda yok. Gittim benzinliğe mazot yükledim düzelir diye düzelmedi iyice gözüm korktu eğildim iyice baktım plaka lambaları bile yanıyordu onlarda bile birşey yoksa takılı kalmıştır bu ya dedim. Servise gittim şamandıra komple gitmiştir dediler. Bu kadar basit bir çarpmayla şamandıra arızalanabilir mi? Bana göre çarpmanın etkisiyle motor çalışırken yakıt borulara doğru gitti ve cliolarda genelde yaşanan takılma olayı yaşandı. Şimdi yarın servise gidicem akşam saati olduğu için ilgilenemediler. Sizce ne olmuş olabilir? Pazartesi yola çıkıcaktım ya :(

hocam kart arac uzerinde takılı değilken 20-30 tl civarı mazor alın ibre düzelir kendine gelir

Mazot aldım ama kart ustunde mıydı hiç hatırlamıyorum :(

ibre takılmalarında kart yokken yakıt alınca düzeliyor o yüzden söyledim :)

Yarın bir kez daha denerım kartı cıkartarak olmadı servis gel bakarız demişti gidicez. Ama ustaya bakılırsa direkt şamandırayı değiştirecek arabada ne var ne yok bakmadan şamandıran gitmiştir değiştirirz dedi.

Kart isini denedikten sonra elektrikciye git samandira degisecek olsa bile gozunle gorup yorum yapabilirsin ibre arizasini bem 25tl ile hallettim

Kart isini denedikten sonra elektrikciye git samandira degisecek olsa bile gozunle gorup yorum yapabilirsin ibre arizasini bem 25tl ile hallettim

Şimdi çıkıp çözmeye çalışcam bugunde 30 agustos servis kapalıdır büyük ihtimal elektrikçi şansa kalmış durumda.

Sorunu ne yaptınız

Geri