Volks Racing / Yorumlarınız /

AhmetVeysel53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Arkadaşlar Fluencime ilk olarak bu jantlardan almayı düşünüyorum çok beğendim ve 17" alıp 3,5 Cm yay ile de destekleyince gayet hoş olur düşüncesindeyim ancak uyar mı aracıma ? Değerli yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen:)

Güzel bir basiklika şahane olur bence güzel seçim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Köy yollarında kullanıyorum aracımı konfordanda çok fazla tâviz veremem haliyle.

eskisinden güzel duracağı kesin:eyv modifiye işinin takipcisi arkadaşlar konuyu görünce nokta atışı yorumları okuruz:)

Bekliyoruz hayırlısı inşallah.

Köy yollarında kullanıyorum aracı diyorsun . 17 jant koyucaksın birde 3.5 luk yay atıcaksın , birde konfor arıyosun :D Çok zor o iş. 17 jant ı koyup 55 yanak lastik takamazsın ,ha takarsın takarsın ama benzinli gibi yakarsın . Bence güzel 15 yada 16 hafif bir jant ve ideal ölüçlerde lastik iyi olur .

Köy yolu dediğim 100 en fazla 200m stabilize gerisi asfalth yol.

volks TE 37 :eyv harika bi jant bu çok hoşuma gidiyor, 3.5 cm yay atıp konfor arıyorsanız o konfordan biraz taviz vermeniz gerekebilir fakat bu işlemler ile birlikte araç can alıcı bir hale gelebilir :eyv

Tofaşlar gibi olmaz herhalde:)

Arkadaşlar Fluencime ilk olarak bu jantlardan almayı düşünüyorum çok beğendim ve 17" alıp 3,5 Cm yay ile de destekleyince gayet hoş olur düşüncesindeyim ancak uyar mı aracıma ? Değerli yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen:)
Abi eğer böyle birşey düşünüyorsan güzel bir renk al :) bizim fluencede denedik bundan hoş durmuyor .

Geri