Volkan: Hakemler heyecan arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
volkandemirel_derbidepenaltikurtarirken_10112013_b.jpg

Volkan Demirel, maçtan sonra hakemlere ateş püskürürken, çok iddialı açıklamalarda bulundu.
Elazığspor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, hakem hatalarından yakınarak ligin sonunda sevinen tarafın kendileri olacağını iddia etti.

Hakem kararlarının hep aleyhlerine olduğundan yakınan Volkan Demirel, maçtan sonra yayıncı kuruluşa verdiği demeçte, "Hakemleri mi maçı mı konuşalım bilemiyorum. Sivas maçında Egemen'in pozisyonu üstüne bugün yediğimiz golden önce de el vardı. Ben kaleden gördüm, hakem nasıl olduysa göremedi. Bu bir değil iki değil üç değil. Bundan sonra kim bizim maçlarımıza verilecekse doğru karar verilsin. Bugün Cristian'ın üstüne adam düştü. Ayağını çekerken tekme attı diye kırmızı kart çıktı." dedi.

Lige zevk gelmesi için bu hataların bilinçli olarak yapıldığına inanan başarılı eldiven, "Performansımız tartışılabilir. Yorumcu abilerimiz zaten o kötü bu kötü diye tartışıyor sağ olsunlar. Ben artık "yeter" demek istiyorum. Gerekli kısımdaki arkadaşları biraz tutabilirsek biz yolumuza devam edeceğiz. Herkes kendi karakterini yansıtmaya çalışsın. Bizim kaç puanımız bu şekilde gitti. Biraz lige zevk gelsin istiyorlar heralde. En sonunda zevk veren biz olacağız kimse merak etmesin." açıklamalarında bulundu.

"PANİK HAVASI YOK"

Maçın başındaki gol pozisyonlarını cömertçe harcadıklarını belirten Kuyt, "İki puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Çok iyi başlamıştık. Beşe yakın net gol pozisyonumuz oldu. Golleri atamayınca bazen yiyen taraf olabiliyorsunuz. İkinci yarı ise çok zordu. Özellikle kırmızı kartın ardından. Eminim çok kişi hakem hakkında konuşuyordu. Tam olarak göremedim pozisyonu. Hakeme yüzde yüz emin miydi diye sormak isterdim. Daha önce televziyon izledikten sonra iki üç gün uyuyamamıştım. Umarım bu sefer öyle değildir." dedi.

Sezonunun en iyi oyunlarından birini çıkarttıklarını düşünen tecrübeli golcü, "Panik havası yok. Maça çok iyi başlamıştık. Sezonun en iyi oyunlarından biriydi. 1-0 gerideyken bir de 10 kişi kaldık. Buna rağmen 1-1'i bulup puan aldık. Bunu yapabilecek çok fazla takım yok. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. İyi bir pozisyondayız. Sakat arkadaşlarımız takıma dönünce daha da iyisini yapacağız. Taraftarlarımız üzgün ve gergin olabilirler. Bize inansınlar ve güvensinler. Kalan 12 maç için hazırız." şeklinde konuştu.

http://www.sahadan.com/haberler/158864/Volkan-Hakemler-heyecan-ariyor

Geri