Vize Yaklaştı Son Kontroller İçin Destek

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba arkadaşlar

Mayıs 17 vize var malum en ufak ayrıntısına kadar inceliyorlar son zamanlar da 2 yıl öncesine göre farklı kontrol edilen yerler var mı araçta?

ayrıca

Xenon uzun far takmıştım vizeden geçer mi?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar

Mayıs 17 vize var malum en ufak ayrıntısına kadar inceliyorlar son zamanlar da 2 yıl öncesine göre farklı kontrol edilen yerler var mı araçta?

ayrıca

Xenon uzun far takmıştım vizeden geçer mi?

Teşekkürler.
Merhaba plaka daki vida izi kalıyor standart dışı lastik ebadı kalıyor zenon kalıyor led geçiyor cam filmi hafif kusur geçiyor. 977a218c564ee53d31da2bd0143d39c3.webp

gecen aylarda muaneye gırdım kemerlerı kontrol ettıler ön lambaları kontrol ettı salladı bı yerınden cıkıyor mu dıe :D lpg tankını kontrol ettı lastıklerı ölctu plakada köşelerde vida vardı bişey demedıler far ayarına baktılar aks körüğü yırtıkmış ve cam fılmı ıle ıkısı hafıf kusurlu gectı cok değisen bısı yok gecen sene ıle aynı seyler tabı bunlar sehrıne ksıye göre değişiyor :deli

Plakaların köşelerinde vida izleri olsa bile böyle plakaları plakalığın içine koysak muayeneden geçer mi? Yoksa yeni plaka mı bastırmak lazım?

Plakaların köşelerinde vida izleri olsa bile böyle plakaları plakalığın içine koysak muayeneden geçer mi? Yoksa yeni plaka mı bastırmak lazım?

Ben senin yerinde olsam garanti olsun değiştirirdim ki bende öyle yaptım hafif delikler vardı yeniledim zaten 30 lira civarı tutuyor diye hatırlıyorum o yüzden en iyisi değiştirmek bence riske girmeye değmez.

sadece uzun farlarım sıkıntılı yani takan kişi vizeden geçer dedi ama onun söylediğine inanarak iş yapmak istiyorum.kendim söküp eski uzunları mı takabilir miyim acaba ? kolay mı takması sökmesi ?

bence orjinali takıp öyle girin kolay değşitirmesi ama dikkat edin ampul yuvaya iyi oturdugunu kontrol ederek geri fara monte edin.aksi taktirde ampul farın içine düşebiliyor araç trafikte sarsılırken

sadece uzun farlarım sıkıntılı yani takan kişi vizeden geçer dedi ama onun söylediğine inanarak iş yapmak istiyorum.kendim söküp eski uzunları mı takabilir miyim acaba ? kolay mı takması sökmesi ?

Uzun kısa fark etmeksizin led varsa geçer ben geçirdim hafif kusur bile yazmiyor. Fakat burada dikkat edilecek nokta eğer xenon takili ise kesinlikle kalir. Xenon takildiginda muayeneden geçmesi için araçta; iceriden ayar yapilabilecek far yukseklik ayar dugmesi, tampon üzerinde far yikama fiskiyeleri ve motor bolumunde bu mekanizmanin calistigina dair motor ( far yikama fiskiyelerini disari cikartip iceri ceken motor ) olmasi gerekir.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

Agir kusur sayilan islemler
- Gunduz ledleri parklara bagli olmayacak bagimsiz olacak aksi agir kusur
- Plaka aydinlatmalari orjinali ne ise o olacak aksi agir kusur
- Lastik diş derinlikleri belirlenenin altinda olmasi agir kusur
- On cam yuzeyinde derin ve büyük catlak olmasi agir kusur
- Ön sislerin arka sislerden bagimsiz olmamasi agir kusur
- İceriyi gostermeyecek kadar yoğun film uygulanmasi agir kusur
- Aracin standartlardan daha alcak olmasi agir kusur

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

hiçbirinde sıkıntı yok sadece kafamı karıştıran benim taktırdığım LED mi Xenon muydu onu unuttum.9600 lümen bir şey taktırdık ama kutusunu attım fotoğrafını paylaşsam bir cevap verebilir misiniz kalır mı geçer mi diye ?

Geri